Hrabal svým chováním donutil Abernatyho zamknout 81-čku a vytvořil cenzurovanou 82-ku (podívejte se sami, růžová jak prvorepublikové podvlékačky). Tady Vám svým slovem zaručuji, že se cenzura nekoná. Příjemné povídání.
Trochu křečovitá snaha o udržení konfliktu? Hmm.
Rád bych, kdyby obecenstvo ráčilo zaznamenat, že jsem se dnes, zhruba hodinu, snažil flame zastavit, ale Jindročísla a Hekynena to natolik baví, že to chtěj živit dále. Tím pádem bych poprosil milé obecenstvo, aby pokračování nedávali za vinu mě, ale jim.
Ne, nejde o křečovitou snahu udržet konflikt. Jde o to ukázat, co si myslím o lidech, kteří mažou cizí příspěvky jen proto, že s nimi nesouhlasí. Víc proti tomu udělat nemohu.
Příspěvky jsem smazal, protože se jednalo o snahu zatáhnout osobní konflikt a vulgarity do dalšího tématu. Příspěvky žádné názory neobsahovaly.
Tož takových, co mažou jak na běžícím pásu a přitom halasně pokřikují, jak jsou proti cenzuře, multinickům, nedemokratičnosti, nespravedlivému palcování, prostřelování blacklistu a tak podobně, a jak fuj fuj to všechno je, tady máme vícero:-))
Další téma na skrytí. To se to dnes uklízí samo:-))
Rondo, chci se zeptat, považuješ za normální když tu Jindračíslo zakládá témata čistě určená k osobnímu hejtování? Teď aktuálně jsem to já, tento měsíc Brahma, v minulosti Palmovka, Arabice a tuším třeba i Radka. Přijde Ti takové téma diskuse v pořádku? Přijde Ti v pořádku, že to redakce nechává být?
Když to zmiňuješ, co je s Rosťou? Snad jsme ho nedohnali k nějaké újmě na zdraví. :-))
Třeba přišel k rozumu a konečně pochopil, že jeho čas je příliš drahý na to, aby jej trávil ve společnosti, kde ho nikdo nechápe :o)))
Kéž by takovýto myšlenkový proces proběhl v hlavách dvou nejmenovaných místních diskutérů.
V souvislostech - vidím to jako blbou reakci na jiný blbý reakce protistran. Celý je to špatně, od samého začátku. A redakci bych z toho vynechal. Je jen na nich, jestli jim to vadí, nebo ne. Fotra ti dělat nebudou.
Hrabosh vychází z toho, že na mne je už jednou bonzem poslal, respektive si vybrečel smazání jednoho mého příspěvku. Asi se mu to, v touze po umlčování nepohodlných názorů, tak zalíbilo, že by potřeboval úkryt za maminčinou sukní stále.
Ano, a bylo to z neuváženýho puritánství. Ale už jsem arénu zase odemkl, tak šavle hore!:-)