Termín: 07.05.2015
Místo: Přerov, Čekyně dětský tábor
Tož ted už ofiko to co už víme - jarní sraz NaKole se uskuteční 7.5. - 10.5.2015 v dětském táboře v Čekyni u Přerova.
Ubytování v chatkách s možností přitápění,stanující umístíme mimo pěstěný trávník v areálu,koupelna a WC volně k dispozici,čtrnáctka bude k mání na pozdní odpoledne a…
Týýýýjo, že bych se konečně podívala na ten váš Bunč?!?
Jen si musím držet palce, aby se dcerunka nerozhodla, že mě udělá babičkou zrovna v tomto termínu...
Máš pravdu, na vozík za kolo to vnouče bude ještě malé.
To sice bude, ale mohli bychom z toho udělat takovou pěknou tradici - co sraz, to jeden nový cyklista :o)))
příští rok to bude male kominíče,ne?????
To je fakt, to už mu bude půl roku, tak už může "šlapat" ve vozíku :o)))
No jo, kdo ale dál? Jsou nějací dobrovolnící? Nebo budeme losovat? Anebo "dobrovolníky" určíme? :)
S dobrovolníky je to vždycky na štíru, však to znáš. Prostě se to nařídí těm, co ještě nepřispěli :o)))
to už je dost daleko, při obvyklé jarní "formě" pro většinu asi nereálné.
Je to necelé kilčo... No já na Bunč nepojedu, protože už tam budeme jsme byli před týdnem v rámci akce Chřiby 2015. ;-)
Já nejsem sice babičkou,ale mám dva synovce a toho 6-ti letého jsem už vzala na cyklo výlet.A přidávám takovou perličku: Jedeme,malý stále pochvaluje,jací dobří cyklisti jsme.Po chvíli se ho ptám,jak se mu jede a jestli je v poho a on mi na to říká:"dobrý teto,jen mne bolí pindík.Tebe pindík teto nebolí?" :))
No a jak teda, bolí tě?
tak sláva, konečně jsme se dohodli :-), těším se na šipky a na strejdu
A dovezeš buchty? povidlové
nebudu radši moc slibovat, protože se mi nechce počítat jakou budu mít v práci směnu, ale možná bych se na vás taky jeden den přijel podívat. teda zvlášť pokud pojedete směrem na KM ;-)
A když nebudeš mít rýmu a když se nebudeš ženit a když...
Ale když nic mít nebudeš, tak přijeď :o)))
Nepsal v neděli (před akci Chřiby 2014/2) něco o ToiToi-ce? :-)
O Čekyni dnes bylo ve zprávách http://play.iprima.cz/zpravy-ftv-prima-212015
(cca min 11:20)
Jen doufám, že to nijak nesouviselo s naším ubytovacím místem...
Nešiř paniku,v těhle zprávách zhořela stolařská dílna v obci Čechy a to je obec mezi Přerovem a Bystřicí pod Hostýnem.
Tak právě jsem vyřešil dopravu - Ane totiž nepojede a samotnýmu na cestu po D1 se mi vůbec nechtělo. Takže přijedeme s tetoubětou (já budu řídit a ona mi bude psychickou oporou, bude navigovat, já prostě potřebuju, aby mi někdo potvrdil, že když chci zabočit, tak že zabočím správně).
Libore - počítám s tím, že budeme bydlet spolu.
Kuwa, to mám radost :-)
Copak, máš strach, že bys na D1 zabloudil? :-))
Tak nejezdi po D1, ale vezmi to vrchem - Hradec, Mohelnice, Olomouc. Na vzdálenost je to stejné, jen o něco pomalejší. A jestli budou na D1 uzávěrky a kolony, tak ani to ne.
tomu rozumím, taky raději na delší cesty jezdím s někým a nemusí mi ani říkaz, kde mám zahnout, ale jsem taky trochu jistější, než když jedu sama. Hlavně, jestli je tetaběta dobrý navigátor, abyste celý sraz nehledali odbočku :-)
Třeba i se mnou ráda jezdíš? Ještě nevím jak se dopravím.
s tebou mám jistotu, že neusnu, furt mluvíš :-)jestli budeš chtít, vezmu tě.
I kdyby Běta měla určité nedostatky v navigaci, tak bude pověřena ještě druhým úkolem - podávat mi během cesty potraviny. Nasycený řidič = dobrý řidič :-)
Zatím se nehlásím, ale možná bych si to dal po ose v rámci přípravy na letošní ultra...
já to taky pojedu po ose, v rámci přípravy na Drtiče :-D
No ne, ono to tady ještě funguje? :-) Už jsem tu nebyl, ani nepamatuju. Když u mě je těžký něco plánovat půl roku dopředu... tak jsem kliknul do kolo-nky možná. Dostal jsem na Vánoce takovej diář s látkovou obálkou a je tam ručně napsané jméno a pod tím "Na kole kolem světa". Tak abych tam taky něco zapsal :D
Tak jo, zprovozním si kolo a začnu trénovat, snad mi v cestě tam do Asie na Hanou nic nezabrání :-)
Tož jen upřesnění - zájemci o snídaně a večeře nechť mi obálkou sdělí své požadavky do neděle 3.5.
Přitápění v chatkách je možné,zapůjčení el. topidla stojí 60 Kč na den
A ještě jednou ke čtrnástce - bude zdarma.
V hospůdce kempu bude k dispozici čepované pivo Zubr 11,Kofola a další nealko,v hospodě naproti kempu přes cestu čepují Kozla.
V hospůdce přes cestu jsem zahlédl něco o klobáskách na grilu či tak něco... ;-)
Je v tom táboře nějaká "erární" lednička, případně kuchyňka?
Nee,lednička ani kuchynka erární není.
Díky za informaci. Sice nepotěšila, ale nějak se podle toho už zařídíme...
Halt budeme mít jen "trvanlivé" věci... ;-)
Libore - jsou v chatkách zásuvky? Myslím na varnou konvici :-)
Ano jsou,to bylo první,co jsem zkontroloval.
takze chatky bez konvice a zakl nadobi?????
Já bych někde ještě našel ponorný vařič - takovou tu spirálu - od soudruhů z NDR! :-)
Tak to já si vezu klasicky varnou konvici.
Anebo možná vezmu bombu a vařič.
Válí se mi tady malá elektrická trouba, kdybys měla třeba potřebu pejct čerstvý buchty, do auta se vejde :-)
Jako že bych zrána za svítání vstala a napekla čerstvé koláče k snídani?!?
Ty si snídal ftipnou kaši, ne?!?
Radši si ulož na HD, že si slíbil přivézt ochutnávku makového z té tvojí zázračné pekárny!!!
Sesmol objednávku a poleze ti mák i ušima. Co všechno tam mají jsem tady psal. Nebo chceš skutečně od každého (kolik ?) kusů ? :-)
Vyjasnilo se, že můžu jenom ve čtvrtek.
Plánuje někdo přijet dřív? Že by se dalo podniknout něco navíc, jak minule.
jedu s Airlinem,ale sama jsem uvažovala o nějaké vyjížďce navíc ještě odpoledne.Kouknu na mapu.
Doporučil bych na Lazníky, Staměřice, Slavkov, Podhoří, Jezernice, Slavíč - podívat se na starý tunel, přes Lipník zpátky. Případně někde zkrátit.
Něco je vojenským prostorem, v té části je ale volnější režim - ve svátky a o víkendech se tam může. A je to skoro svátek, tak jako víkend začíná už v pátek po práci :-) (pro někoho i dřív)
Nebudu s vami,ja s party na slovenske hory a hlavne pravé bryndzove halušky.
Kde bude podzimni sraz.
Jakpak, objednával jste někdo počasí ? jak tak koukám na Norky, tak nic moc, pěkná kláda a vlhko... :-/
Norci mají teplý kožich, těm zima nevadí. :-)
Nějak na mapě nemůžu najít dětský tábor v Čekyni. Můžete někdo dát odkaz na mapu kde to je, ať se nemusím vyptávat kudy tudy.
Byla by možnost přijet už ve čtvrtek dopoledne, asi kolem 11-té hodiny? Potřeboval bych si jen vyložit věci z auta.
Výborně, tak mě čekej. :-)