Očistil jsem ten psí pozdrav klacíkem a šlapal dál krásným dnem po Innské stezce, ale taková ta pohoda ze včerejška se někam vytratila. Bylo zřejmé, že duše vozíku časem zase ujde, v malých městečkách na trase nemusím náhradní duši dvacítku sehnat a dnes už vůbec, protože je neděle (10. srpna 2014)…
Už jsem myslel, že se pokračování nedočkám.
Freibad je opravdu jen a pouze plovárna. Kdyby to bylo bez plavek, tak by to nejspíš neslo označení FKK, ale pochybuji, že něco takového by v Bavorsku vůbec bylo možné.
Pěkné, pěkné.
Jsem celá léta také - každé ráno, poctivě, děkoval přírodě za nocleh.
Ale pak jsem se někde dočetl, že je vhodné už večer, před rozbitím stanu, přírodu o nocleh poprosit :-)
Ano, přesně. Vždycky místo chvíli odhaduju (viditelnost, mokro, překážení, nasvícení od aut, čí to může být apod.). Pokud vnímám bytosti, nebo mám pocit, že by tam mohly být, požádám je a řeknu taky, že na jednu noc. Ráno poděkuju. Kolem vod, stromů a kamenů jsou skoro vždycky. Nágové. Nebo klidně Příroda.
Tím jsi mi odpověděl na nevyslovený dotaz co nebo kdo jsou Nágové. :-)
Ohledně bezpečného noclehu se držím žalmu 4,9 "Pokojně uléhám, pokojně spím, neboť ty sám, Hospodine, v bezpečí mi dáváš bydlet."
O všem v praxi je to pokaždé jiné a sám jsem vždy pln očekávání kde a jaké to spaní bude :-)
Pěkný žalm, hned si ho poznamenám. Hned vedle toho co na cestách používám sám: Svou cestu svěř Hospodinu, doufej v něho, on sám bude jednat. (37,5)
... kde cesta = život (?)
Chtěla jsem přečtení odložit na jindy, ale pak jsem se vrátila, a hned mám lepší náladu. Kolem Chiemsee jsem já projela autem ... a jsem zvědavá na pokračování, jestli jsem měla letos s tebou aspoň kousek společné cesty.