Termín: 06.12.2014
Místo: Praha, Pod Barrandovským mosten na Podolské straně
Kdo se nebojí čertů a byl celý rok hodný biker, může se přidat na první Čertovskou. Projedeme se po náplavce po pravém i levém břehu Vltavy, po železničním mostě, nakoukneme a zkusíme projet nejužší uličku v Praze. Zkontrolujeme čůrající sousoší pánů a projedeme se Seminářskou zahradou. Zakončení…
s certy nejsou zerty a ja mackam slzu v oku,mame v tomto terminu zabijacku,ooo,zas....zasoby,radeji bych vyjelaaaaa
chudák prasátko, tak krátký má život, kvůli zásobám jedinců, vzpomeneme na něj minutou ticha.
Ty taky radši vyměníš kolo za prase?!?
Že se ti nechce spravovat tu prázdnou dušičku, že jo :o)))
dusicka se docala Tonica,ja lemra na ni nemela cas
no a prase ma pevnej termin,co nadelam,jen se vezu
Koukám, že se dočkala nejenom dušička. Ještě teď se ti z toho klepou prsty :o)))
A já se těšíl,jak budeme spolu lepit a lepit a lepit......Tak tedy někdy jindy.Milan
Nejužší uličku neprojedete jsou tam schody a dole zahrádka od restaurace.
Třeba s vámi pojede borec Galas:-¨)
tak toho se neobávám, pro toho nejsme dost dobrá skupina :-), nakonec netrváme ani na kolech, pokud bude vyloženě hnusně, můžeme se na Čertovku jít kouknout i pěšo. ale když se bude chtít přidat, nevyženeme ho :-)
Nepřijedu ze zdravotních důvodů.
bojíš se čertů viď? brzy se uzdrav
Po dohodě s HMS sem dávám předběžnou nástřel trasy http://www.mapy.cz/s/eicm
začala jsem se bát čertů, deště a všeho kolem. tak tímto odpískávám Čertovskou vyjížďku, ale pokud se někdo cítí na jízdu na kole, ať klidně jede. omlouvám se, někdy jindy a v jiném čase. HMS
Tak tedy odpískáno:-)
Dám si sprchu doma.
Milan
Sice do toho HMS čerti hodili vidle, ale jak tak koukám z okna, tak by to asi dneska nebylo moc ani na pěško.
Ta mlha je děsně mokrá.
Já to pěšo zkusím, uvidíme:-))
Já jsem zatím obstarala s babčou nákupy a dělám matku od rodiny, ale na odpoledne zvažuji kultúru. Teď jde jen o to nerozdělat nějakou práci natolik, aby se mi od ní pak chtělo odejít :o)))
My odpoledne pečeme cukroví, mám slíbený ty nepovedený kousky. Tak jen aby jich bylo hodně! :-)
Tak jak si dopadla?!?
Já s kultúrou dobře - konečně jsem viděla ve Veletržáku Muchovu Slovanskou epopej.
Musím říct, že je to nádhera.
Viděla jsem ji sice už v Moravském Krumlově, ale tam to bylo tak stísněné, že z těch pláten neměl člověk nic.
Dopadla jsem skvěle. Nejdřív jsem zmeškala nástup party na seřadišti na Smícháči. Ale lehce jsem si je dohonila a dohledala ve Štechovicích. Ne, že by nepršelo, ale přežít se to dalo v pohodě. A když to nebylo na kole tak to aspoň bylo v šátku Nakole:-))
Hani,Radko a Milan,nemate plaštenky?
Ja dnes 18km,prši.
Pláštěnku mám, ale když se dá výlet nahradit výstavou, tak proč ji vytahovat :o)))