Ahoj, koupil jsem novou karbonovou vidlici na sveho trekinga 28" Vidlice je ale nizsi a to jak spodni misky hlavoveho slozeni tam je to vyreznejsi, ale hlavne nesedi rozmer pro kolo. Fotka je v tomto lepsi nez tisic slov. Koupil jsem to v e-shopu kde normalne nenakupuju,tak nevim jestli jsou to jen posunovaci krabic, nebo je tam nejaka tolerance. Kazdopadne mi to prijde jako 26"MTB vidlice a to i tim ze se tam pise ze vidlice je jen pro XC jezdeni a ne pro Freeride a DH, ale to muze byt v dnesni dobe 29er taky zavadejci. Prosim poradte.
Já bych ji nejspíš odnesl do cykloservisu, cestou vymyslel pohádku a zeptal se, je-li použitelná na krose/trekinga.
S radou na dálku je problém, bo jsi teho o koupi uvedl minimum. Je z tu- či cizozemského e-shopu, kdy´s ji koupil (vrátit ji lze tuším do 14. dnů).
(a proč ta černá vidla stojí dál od zdi a je tudíž i víc skloněná?)
8-)
Když ti nesedí, tak ji vrať. Je v tom nějaký problém?
Pevné vidlice se dělají v různých délkách, solidní eshop má délku buď uvedenou nebo ti ji na dotaz změří.
Jasne jsem ji radeji vratil, tim spis ze uchyceni pro blatniky, neni uchyceni pro blatniky ale pro low rider nosic a je tudiz niz a blatniky by jsem nemel sanci pridelat. Ale nic jineho vhodneho jsem nesehnal, takze zustavam u sve Bontrager SPA vidlice.