Ahoj,
Priznam se, ze se v techto kolech moc nevyznam, tak se obracim na vas s prosbou o radu a pomoc.
Pribuzny od zname dal kolo do bazaru, ona to za nej vykoupila zpet, ale stoji ji ted jen doma a rada by se jej zbavila.
Jde o Specialized Big Hit 3, kupovany v breznu 2012 za 39.990,-
Doklad i ty ruzne "knizecky" jsou k dispozici, takze s puvodem obavy byt nemusi.
Zda se byt v dobrem stavu, ale priznam se, ze nevim presne, na co mam koukat. Preci jen je to jiny druh kola, nez na jakem jezdim :)
Za kolik by ho bylo mozne prodat? Je realna castka cca 15-20 tisic?
Jak se umoudri pocasi a bude chvilka casu, tak kolo nafotim.
Znama je ze Zlina, pokud by byl nejaky zajemce.
Toz tak. Diky za pripadnou pomoc.
Bruca
Už sem myslela, že sháníš prachy na svatbu :o)))
Mimochodem, na podzim je počasí moudré až dost, tak se nevymlouvej a foť.
Ty jseš dobrá, takovou sumu vyhodit za svatbu! V mekáči nebo pithartově ji pořídíš za zlomek, když se šikovně sesynchronizuje s akční cenou burgrů nebo meníček. 8-O
Podle aktuálních zkušeností bych si tipla, že by ta suma vyšla tak akorát na ten mekáč nebo KFC :o)))
Tyyy jo, ja mit ty penize, tak bych ho mozna koupil sam. Ale Julca mi rekla, ze to si me radsi zabije sama :-))))
Ja byl u zname vcera a to lilo jako z konve, a na chodbe panelaku byla tma. Snad dneska, jestli to vyjde.
Jinak jsem vcera v desti pochopil, co znamena ten napis waterproof na brasnach arsenalu. Voda se dovnitr dostane, ale ven uz ne. Mel jsem vevnitr moc pekny rybnicek :-D
Stejnou zkušenost učinila kamarádka s goretexovýma botama. Po té, co v nich prošla potokem, konstatovala, že vodu ven z boty opravdu nepropustí :o)))
Je to příliš specializované kolo, takže cena bude spíš otázkou toho jesli se najde zájemce na koupi. Za 5 tisíc to prodáš určitě a celkem rychle, cokoliv nad bude asi otázkou náhody.
Možná by nebylo marný dát inzerát do nějakých klubů, kde se zabývají sjezdy, možná taky vylepit na místa kde takhle blbnou.
takže fotky konečně zde: http://slunebruca.rajce.idnes.cz/20141003_Bighit3
a už jsem to dal i na aukro:
http://aukro.cz/dh-freeride-specialized-big-hit...