Termín: 17.11.2014
Místo: Staré Město,
Pohodová podzimní vyjížďka nahoru a dolů "klasickou" trasou (délka cca 50 - 60 km; dá se když tak zkrátit).
Sraz v 07:15 v BV před nádražím, odjezd vlakem 07:28 z Břeclavi do Starého Města u U.H. (od Olomouce to přijede v 07:56).
Zpět dle času návratu do SMuUH.
V případě nepřiznivého…
Jezdím tam co chvílu a je tam toho ještě pořád dost na projetí - po cestách sjízdných nahoru i dolů. Tak mě tam možná někde zahlídnete, i když - pravděpodobnost malá, od začátku si pojedu po svém a do SMuUH zajíždět nebudu.
Tak v nedeli by pry melo poprchat ale v pondeli snad bude hezky :)
Hmm, tak nakonec asi nepojedu. Chytl jsem nejakou blbou virozu. Tak snad na jare :)
Kdepak, tuhle virozu jsem jeste nechytil :)))
To az v zari ;)
Ale nevim, jestli bych to dokazal projet s tojtojkou na voziku :-D
Tak třeba se ti to do zítra ještě uklidní... ;-)
Já přes víkend chytl taky virózu, takovou tu prezidentskou, tchyně měla 70... :-))
Tak nakonec se tam určitě nepotkáme.
Měl jsem totiž neodbytné nutkání dát si Lysou horu a stihnout tam výjimečně dojet ještě za světla. To nevyšlo o hodinu, kvůli zdržování se hledáním zkratek, navíc na jedné z nich jsem ve Frýdlantu narazil na svérázný hotel Panorama, nechaný napospas všem živlům tak, jak byl. Tak jsem si to dílo zkázy musel aspoň trochu prolézt.
S počasím to tak špatné nebylo, v Beskydech se na chvilku i slunko ukázalo. Jenom Lysá byla v mracích a na vrcholu 2,8 °C.
Přijel jsem až dnes, tak jsem rád, že už nikam nemusím. 309 km, 17 hodin na cestě i s pauzama.
Tak ať vám to dnes taky vyjde, kdo pojedete, mokré listí a bahno se bude hledat samo :-)
Bylo to super, byla to paráda. Bylo to díky listí tajemné a díky vodě a bahnu bylo hluboké. A od Brda deštivé. A dostalo se to až pod kůži.
A hlavně, což je nejdůležitější, bylo to fakt hravé. Přímo kurevsky... :-))
Kdo s námi nejel, ač se nahlásil, kdo s námi chtěl jet, ač nejel, kdo s námi nejel, ač se nehlásil, litujte všichni.
PS jsme to zkrátili. Kdyby jen pršelo anebo jen byl bahno anebo jen bylo listí (místy po kolena) anebo nebylo už ve čtyři odpo tmavo, tak by to šlo. Ale takhle všechno dohromady... Jen 48 km...
PS: bych fakt chtěl vidět Hraboša, jak natočí v těch podmínkách kilo... Baron Prášek hadra... ;-)
PS2 (byl jsem přerušen): heslem dne bylo "Ale TAM já jet nechci!!!" :)
Super akce, neveril bych ze jsme dali tolik. Spousta prekvapeni pod listim, technika jizdy v bahne vypilovana temer k dokonalosti, proste parada. Pocasi na pulku listopadu primerene, co uz nadelame, na jare to bude urcite lepsi. Bruco, dneska bys toho moc nenajezdil, na cyklokrosku to fakt nebylo, tak nemusis litovat. :-)