uvažoval jsem nad tím, když jsem si na kolobce natáhnul achilovku ale pak jsem zjistil, že na kole ji nenamáhám a tak jsem netejpoval :-) Jen jsem skoro půl roku nejezdil na kolobce, aby měla čas se uzdravit.
- s pevnou zpevňuju palec (pád na ledu, abych nevynechal volejbal), naražený prsty, pomáhá na golfovej loket...funguje to
- s pružnou (vícedenní) sem v lednu podporoval natrženej stehenní sval a letos lepil rameno na volejbal s rozporuplnými pocity o účinnosti
- všechno jako samouk podle vyčtenejch věcí
Právě, jsem také samouk a hledám k tomu kde co.
Jen se pořád nemůžu dopátrat toho, jak moc tu pružnou pásku při aplikaci napnout. Jasně, lepí se na napnutý sval, ale jak moc k tomu natáhnout pásku.
Zkusila jsem prvně tejpovat rameno a druhý den se to začalo odlepovat. Tak teď hledám, kde udělali soudruzi chybku...
Obávám se, že to bude právě v tom napnutí pásky.
Já bych si to v prvním kole nechal nalepit u profíků, ve špitále chtěly fyzioterapeutky za 1 cm tejpu korunu (2012).
Tady je problém, že to nelepím sobě, ale potřebuji to pro taťku a ten nikam nepůjde.
Dost se brání i té domácí aplikaci :o)))
Zvažovala jsem sice, že bych si to nechala někam nalepit u doktora, abych viděla, jak na to, ale zatím jsem nenarazila na nikoho vhodného, kdo to dělá.
Jsou i kurzy, ale docela dost obsazené.
Já ležel po TEP na ortopedii a ty holky byly součástí týmu. A uměly i rozhodnout, jestli to bude přínosný nebo ne. Akorát že je to neplacená procedura, ale za hubičku.
No jo, ale já nejsem šarmatní muž v nejlepších letech :o)))