Tu myšlenku jsem nosil v hlavě pěkných pár let. Přejedu Šumavu po celé její délce. A pěkně, co nejblíže k hranicím. A navštívím všech pět šumavských jezer, ležících u nás. Tak trochu nostalgie, protože podobnou expedici jsem prožil na konci sedmdesátých let, s kamarády Milošem a Pavlem, tehdy ovšem…
Hle nevím kolik ti je ale člověk je tak starý, jak se cítí a tak z tohoto důvodu sám k sobě zásadně nečichám ;-)
Jinak pěkný výlet :-)
Na tvoji otázku, kolik je mně, ti nemohu odpovědět, neboť je to pointou celého třídílného vyprávění. Ale částečná odpověď je v názvu. Jinak, před jízdou se cítím tak na dvacet, po jízdě občas na sto a pravda je někde mezi.
No buď ti je 56 anebo 58. Záleží, co to tvoje "58" ve jméně (přesněji nicku) znamená - jestli věk anebo rok narození... ;)
Takže "kolegovi" je buď 50 anebo 52 (předpokládám, že to "108" znamená součet věku obou účastníků).
Tipuji spíše ten rok narození,bo se věk každým rokem mění a nick zustává. Součet bude věk učastníku, tuším že ve druhém příspěvku je řečeno,že kolega je o 4 roky mladší,a z ucty k věku špatně odbočily ,)
No jestli je jemu (Stanley58) 56 a tomu jeho kolegovi 52, tak teda vůbech nechápu to jeho "věčné" holebání se věkem. Padesátka není žádný věk, znám borce, co maj přes 70 a jezdí jim to jak "šlak"... ;-)
Ale no tak, to holedbání věkem je samozřejmě trochu nadsázka, jenom trochu zdůrazňuji, že dvacet už nám bylo, kolena bolí, někdy se blbě dejchá, ale šlape nám to.
Ale jo, však je mi to jasné, že je to taková "hra" ;-).
Věk to jistě není, ale tak nějak víc to všechno bolí než dřív, pomaleji se regeneruje, a zase rychleji ztrácí forma, když na chvilku vynecháš.
No v podstatě už není co tajit. Je to tak nějak