Ztratii se vám moje starší články? Potom je najděte na mém blogu Cykloline odkazy.Kde najdete staré,ale i nové články. vše najdete zde http://cykloline-odkazy.blog.cz/ . Celý blog naleznete zde http://cykloline.blog.cz/
PS:Nedělám si naděje,že by tu někdo četl můj blog pravidelně či dokonce se vracel k mým starým článkům,které chci jak bude čas opravit.Ale přece jenom o této změně bych chtěl informovat.Hlavně vás Cyklisty,kteří bych zde mohli nalézt zajímavé informace a vydat se na některý z výletů....
Správce blogu a cykloturista Petr Křístek
Zaznamenávám výrazné zlepšení.
Jen si říkám, proč soukromničíš, a nebloguješ zde?
fkt nevím možná je to tím že sem tuto stránku našel později a zvyk je prostě zvyk. : D
:-)
Na svém webu zústaneš neviditelný, možná by stálo za to zvyk přehodnotit.
hm mne to až tk nevadí.Blog píšu pro sebe.
Uvidím jestli blog nepřesměruju sem, ale zatím to asi zůstane tak jak je ještě uvidím.. A neviditelný ažtak nejsem, pouze tu pro vás,ale fkt uvidím. Navíc tedka mám docela méně času takže s přesměrováním blogu kdyžtak počkám...
Fkt nvm.. zatím zůstanu ale na té stránce..
ale za radu Děkuji.
Tento úvod na mne zapůsobil jako..že zde dal odkazy na svůj blog starší, zkušený, dálkový a já nevím ještě jaký cykloturista, navíc s tím titulováním:) ..trochu mě to zmátlo. Mno ano už mě svitlo když jsem spatřil onu mladou tvář:D ..nicméně jsem se těšil na poutavé, dálkové cyklotrasy po různých státech.. Ale i tak musím říct, na ty roky..klobouk dolů a at ti to šlape chlape a nenech se ničím a nikým odradit, pokud tě to bude bavit i nadále..hlavně ne nějakou ženštinou, která tě bude chtít, nebo ty se nevědomky předěláš k obrazu jejímu a vykašleš se na to, co máš rád a co tě naplňuje;)
No a pokud zde chodíš a dáváš odkazy na svůj blog, tak taky tomu moc nerozumím, proč zde i nepíšeš, navíc k tomu jako bonus dostaneš i koment:)
i nultý ročník může být již tradiční ;-)
Kdysi byla ve Slaném taková partička, pamatuji na jeji jubilejní pátý prvovýstup Slánské hory, jišténo kyslíkem, pochopitelně.