Zdravím, prohlašuji že patřím už mezi elektricky pohybované jedince. Jen hážu odkaz na můj blog kde mám pár fotek ze sestavení baterie a výroby brašny na kolo. http://jodacz.blogspot.cz/2014/09/baterie...
Jako další informace uvedu že fičím na cyclone motoru 1680W, řídíce jednotka Kelly a baterie výše zmíněné. Chci ještě poděkovat bobovi za pár rad a zkušenostmi s motorem cyclone který mi v soukromých zprávách popsal. díky :) Hodím jen jednu fotografii kola - cyclone motor mám uchycen vlastním držákem
jakkoliv mě elektrifikace kola zatím neoslovuje, tak tohle se čte velmi dobře. Trošku mi to připomíná styl článků z Udělej/Urob si sám ale to není závada to je přednost. Jsem zvědav na zkušenosti z provozu :-)
Nějak jsem nepochopil to rozdělené nabíjení aku a 2 nabíječky.
Vysvětlím, nechtěl jsem v žádném případě kupovat jednoúčelovou nabíječku na 36V - v budoucnu by mi byla k ničemu pokud bych se rozhodl změnit napětí baterie a nebo použil nějaký jiný druh chemie. Proto jsem se díval po nabíječce kterou můžu používat i na jiné projekty. Bohužel tyhle inteligentní nabíječky se vyrábějí pouze pro nabíjení maximálně 6 článků v sériovém zapojení. Já jich mam 12 - proto jsem se rozhodl pro dvě nabíječky a baterii nabíjet odděleně jako 6 a 6 článků. V provozu potom ty baterie jednoduše spojím do sebe a mám výsledných 12 článků. Model nabíječky ICharger který vlastním dokáže nabíjet až 10 ampéry. To u kapacity baterie 20Ah znamená že ji zvládnu takto nabít za 2 hodiny. V praxi nabíjím proudem mnohem nižším protože se mi nestalo že bych na nabití někdy nějak pospíchal. Pro baterii je to i šetrnější. Investice do nabíječek se sice prodražila - obě dvě mě stáli něco málo přes 5 tisíc. Výhoda je že dokážou nabít v podstatě cokoli - klidně rohlík ke svačině. Navíc při nějakém dálkovém cestování pokud se jedna rozbije tak druhá poslouží jako záloha.
Jinak brašna je celkem široká. I s vystýlkou nějakých 22 centimetrů. Ke šlapání to ale vyloženě nepřekáží.
Co třeba udělat si rovnou 48V aku. Vyšší napětí je za všech okolností lepší.
souhlasím, vyšší napětí je pro motor samozřejmě lepší. 48V by pro mě znamenalo už 15 článků v sérii. Tolik článků bych již nemohl nabíjet způsobem který jsem si zvolil. Jednoúčelové nabíječce jsem se chtěl vyhnout. Navíc 15 článků tohoto typu by pro mě představovalo váhu již 10 kilogramů :)
6 kusů thoto http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/_...
složíš 15Ah 44,4V za cenu necelých 8000Kč včetně dopravy a vahou 5Kg.
ASi chce výdrž aku. Proto LIFEPO. I když 20Ah LIFEPO aku bude sotva vážit 10kg.
přesně tak, jedná se mi o životnost baterie a zároveň možnost provozu i při nižších teplotách. Při běžných Li-ion či Li-pol bych měl dost velké obavy o jejich životnost při teplotě pod nulou.
22cm je myslím už docela dost a je pro mě zajímavá a překvapivá informace, že to při šlapání nevadí. :)