Nevím, ale myslím, že, zejména pro děti, není třeba nějaké speciální oblečení, takže bych spíš prošel nějaký obchody s běžným oblečením, pokud už něco jakžtakž vhodného pro pohyb venku není po ruce.
No levným.... Ono to moc nejde, pokud tam má být použita technologie jako u dospělého a kvalita má být jako u dospělého, tak to o moc levněji nejde.
Manželka v tomto prohledává sekáče a bazary jak na internetu, tak fyzicky a dá se natrefit. V případě, že je to přes internet, tak se člověk spálí, že přijde zboží nekvalitní nebo poškození, ale jsou to stokoruny nebo méně.
Pak se občas vylpatí dívat po výprodejích v AlpinePro a Klimatexu, mají zajímavý výprodeje, tak pokud se smíříte s cyklodresem "z loňska"... :D
Aukro, Mimibazar. Zmíněný výprodej Klimatexu.
Přijde na to, jestli sportovním oblečením myslíme lepší triko nebo něco specializovaného, kopačky pro pětileté dítě nebo zakázkový neopren.
Já osobně si nemůžu vynachválit altisport nebo xwear. už jsem tam nakoupila jak pro sebe, pro manžela, tak i pro děcka a vydrží to. :)
Jé, tak tyhle reakce mi taky dost pomohly, tak jsem něco hledala jako xTerka01. Neznáte někdo kasicka.com? Neobjednával tam někdo něco?
Xwear.ce je super, ale ted jsem koupila klukovi na apollosportu podzimní bundu a celkem i za rozumný ceny tam maj, tak můžeš mrknout :) http://www.apollosport.cz/podzimni-bundy-c-1818
U dětí bych moc obůečení neřešila, stejně bude hned zničené.