Ahoj,
měla bych prosbu, přítelovi bylo v Brně na ulici Renneská třída odcizeno zamčené kolo přímo z našeho domu. Hodnota je vysoká jak cenově, tak citově. Dostal ho před 3 měsíci k narozeninám ode mě a kamarádů.
Jedná se o ELECTRA Coaster 3i Black Satin Men's. Fotku přikládám. Těchto kol v Brně moc není, opravdu je to unikát.
http://www.mojekolo.cz/electra-coaster-3i-black...
Pokud byste někdo to kolo viděli. I jinde než v Brně, prosím, kontaktujte mě na tel. 777945338. Klidně i vyfoťte na mobil. Byla bych moc vděčná.
Děkuji moc za pomoc
Obejít zastavárny :-) Pěkné retro,ale kde to má 2 nezávislé brzdy? Přední brzda Alloy Linear Pull ? Kde se skrývá?
Asi jí někdo ukrad.
Brno město cikánů. Jako všude. Takže zastavárna. Nebo hliník do sběru(v horším případě)
Ty zastavarny zkusime. Diky.
přední brzdu měl normálně klasicky na řídítku. Zadní brzda není, jen sešlapem pedálu dozadu.
;)
Já tedy z obrázku tu přední brzdu marně hledám :-)
jedná se o ilustrační obrázek kola z eshopu.
Když si kupuji něco z E-shopu,byl bych rád,aby obrázek zboží co si kupuji nebyl pouze ilustrační.
Nevím proč tady řešíte, jestli to kolo má na obrázku brzdu nebo ne. A jestli je obrázek ilustrační. Tohle téma se jmenuje "ukradené kolo"!!!
Bereme v potaz, máme soucit, ale nějaké hromadné plačky a lamentování neočekávej. Víš kolik kol se denně ztratí ?
Naopak, buď ráda, že se tady o tom kole něco občas prohodí a téma to vynáší furt nahoru, dalším lidem na oči. Kdybychom to jenom prostě zaregistrovali a přešli, je to téma už navěky zapadlé...
Cejl,Bratislavská,zastavárna atd. Já mám kolo ve sklepě a ještě je zamčené za trubky topení. Až mi ho ukradou,tak se tady vypláči.
Tak hlavně aby ti ho nevzali i s těma trubkama. To bys plakal i na topenářským fóru.
Tak mě napadá - když je obrázek ilustrační, jakou vlastně má to ukradené kolo barvu?!?