Zdravím Nakoláky
Mám tu obvyklý dotaz na koupi kola (snad mě neukamenujete :-)). Uvažuju o silničce v cenové relaci do 20tis a dostal jsem nabídku na toto:
http://www.kola-bbm.cz/cz-detail-1063112...
měl bych to za cenu 19,5tis. A otázka zní: Je to za tu cenu dobrej kup, či seženu lepší a kvalitnější (bavím se o novém kole)
Můj roční nájezd se pohyboval okolo 3-4tis na krosový Meridě, jezdím často a rád a budu ještě radši, budu-li mít něco co polyká kilometry snadněji a rychleji.
Děkuji za názory
Hmm, desítková Tiagra a přední karbon vidlice.
Cena do 20 tisíc je myslím docela slušná. Pokud ti nevadí "šňůry na prádlo" (vedení řadicích bowdenů), tak by se o tom dalo uvažovat.
Kdybys chtěl, mám tady prakticky nové kolo, které mi tu druhý rok stojí v pokojíku. Najeto má 913 km a je komplet na Shimanu 105. Velikost je to 56. Cena do 15 000. Záleží na domluvě.
díky za nabídku, ale na mých slabých 170cm, by to bylo asi moc
Tak kolo u je doma a dnes v podvečer jsem dal prvních lehkých 20km. Kolo letí samo, jen v kopcích by potřebovalo jinýho řidiče...
To nevypadá vůbec špatně. :-)
Tak ať dobře slouží.
Dal bych modré omotávky.
To je věc vkusu, pro mě by tam bylo až moc modrý, já radši černou s trochou modrý ;-)
Ale modrá jede rychlejc ;-)
Pěkný kolečko.
Jestli modrá jede rychlejc, to teda fakt nevím, ale obecně vzato "modrá je dobrá". Já mám například modrou knížku.
Jo, a dneska jsem si objednal modré cykloponožky :-)