Do Vídně podél Moravy se dostat nedá :-(- jedině pokračovat od Hohenau po silnici, nebo přejít na rakouskou stranu a podél Moravy pod Děvín, po Dunajské cyklo do Vídně............
No do Vídně podél Moravy po cyklostezskách,cyklotrasách a stezskách celkově je to velmi špatné asi bych zvolil trasu po Slovenské straně hranic kde v Záhorské Vsi zatočit na Gansersdorf a dále do Vídně v tom posledním useku je ale docela hodně frekventopvaných cest a co se týče cyklotras fakt nevím ale vesnicemi bych to projet mohlo jít (Jen podle mapy) jinak od Rakouské strany bych asi nejel tam bych se muselo kus po cestě a jak je to hlavní tach na Vídenˇ tak je docela hodně frakventovaný mi to stačilo hnedka za břeclaví .Jel bych asi takto:http://www.mapy.cz/s/aLkd
No máš tu trasu tety hezky na hrubo:-) Z velkých i malých oblouků máš rovinu. To jsi tu trasu díky tomu hodně zkrátil:-)
Prostě ať dělám, co dělám, do Vídně se podél řeky Moravy dostat neumím. Pisatel musí napsat, o co mu jde. Chce nejkratší cestu z nějakého bodu do Vídně?
Nebo chce jet podél Moravy až k soutoku a pak proti proudu Dunaje do Vídně?
Píše že to má projeto z Kromclu po soutok Moravy a Dyje. Stačí pokračovat až k soutoku s Dunajem a pak směr Wideň.
Asi to bude bezpečnější než se motat po hlavních tazích a okreskách s hustým provozem vozidel.
Tohle je jasné asi všem, kteří vědí, na jaké řece leží Vídeň.
Zatím je ale nejisté, zda to tuší i pisatel.
Záleží do které Vídně.
Vídeň přece leží kousek od Velkého Meziříčí na Vysočině. :-)
Měl jsem samozřejmě na mysli jestli se dá dostat podél moravy až k dunaji a následovně přejet přes dunaj a pokračovat směr Víden!:)
Otázka je proč tak složitě obklikou to bych sna jít Mohlo k Děvínu se dá dostat totíž krásně tak proč bych ten kousek ne....SLožité je jet takovou oblikou skoro do Bratislavi.....Mno nevím.....o takové cestě jsem ještě do Vídně neslyšel.
Kousek před Děvínskou je nový most přes Moravu ze Slovenska do Rakouska. Tam se to dá zkrátit.
Nebo delší cestou přes Bratislavu a Hainburg.
V tom případě viz první příspěvek. Do Devína (Blavy) a odtamtud Dunajskou stezkou.
Myslím, že se jezdí i nějaká bratislavská tradiční cykloakce Bratislava - Vídeň, která má víc odnoží.
Třeba se ozve někdo místní s bližší informací.
Ono ve směs byl to jen návrh plánuju cestu do Vídně,ale nevím kama možná jsem tu otázku měl položit rovnou takovouhle...
Jednou jsem jela trasu Brno - Vídeň - Praha
Z Brna jsem to brala ještě přes Břeclav, kde jsem nocovala. Pak myslím přechod v Mikulově a u Poysdorfu jsem narazila na eurovelo 6, která mě dovedla až do Vídně.
Příjemná cesta, jen ten přejezd hřebene před Vídní byl docela záhul. Ale přejet hřeben musíš, pokud nepojedeš podél Dunaje.
Z Břeclavi do Vídně to tehdy bylo 136 km.
Pokud ti opravu nejde o to, jet co nejdéle podél Moravy, pak se jako nejvhodnější nabízí cyklostezka Brno - Vídeň http://www.cyklobrnowien.cz/trasy/default.htm
jj: to vypadá taky dobré já chci našatřit trochu peněz a taky někde vyrazit možná vyhraje i
Vídenˇ
Radši bych ale kolem Moravy nejel já tam sice v životě nebyl ale myslím že přes Hohenau an der March Zistersdorf a tam tudy že bych to bylo lepší mno podrobnou mapu této oblasti nemám ale myslím že bych to bylo jistě kratší....
Ne. Nejlepší trasou podél Moravy je ta Slovenská... Před Děvínem po novým mostě přejedeš do rajchu a po Dunajské cyklodálnici je to potém 40 do Vídňa
Aneb 120 km totální nudy. Teda pokud nefouká a neprší... :-DD