Termín: 16.08.2014
Místo: Praha, Park Folimanka pod Nuselským mostem
Srdečně Vás zvu na Galasovu cyklojízdu č.137 s názvem "" která se koná dne 16.08.2014(Saturday)
Sraz v 10:00 hodin v parku Folimanka(pod Nuselským mostem) Odjezd v 10:30 hodin
Trasa: Folimanka, Výtoň, Palackého náměstí, Národní divadlo, Staroměstská, Čechův most, Libeňský most , občerstvení U…
tak jaky bude pocasi
na teto trase se mi libi privozy i vyborna obcerstvovaci mista
Tak kdo se prida dalsi na tuto krasnou dlouhou trasu
Kdo by nezvladal muze na trase zpet naskocit i na vlak
Dej Pražské kolo 8100 jel jsem ji 2.8.2014 a bylo z toho celkem 140km na pohodu
Pokud by jel sám, tak by si možná Vláďa troufl, ale pokud to nabízí široké veřejnosti, tak je to prostě vyloučeno.
Nemůžeš všechny hodnotit dle sebe. Pochop! Sám můžu po magistrále, ale pokud jedu s někým, a tím spíš s někým, koho neznám, tak se prostě magistrále vyhnu.
No, alespoň to ukazuje, jaký jsi.
mě to je docela jedno. 140km za den není zase tolik.
Ono je taky otázka po jaký magistrále. Po Legerovce přes nuselák na nádraží jezdim taky a moc mě to netrápí.
Tak pokud se objeví někdo zkušený, tak není problém téměř cokoliv. Problém je, že pokud pořádáš veřejnou akci, tak nemůžeš počítat s tím, že přijedou jen zkušení lidé.
Třeba ve chvíli, kdy Ti přijede někdo na akci s dítětem, tak jak těch 140 km, tak třeba magistrála po celé délce nepřipadá v úvahu.
Sám si pamatuji, že nebylo nijak příjemné, když jsem si jednou zkracoval na VC cestu přes magistrálu a nějaká holka se vydala za mnou. I když šlo o banalitu, projet odbočovacím pruhem, tak jsem měl o ni docela strach a jelo se mi daleko hůř, než když jsem jindy jel středním pruhem za plného provozu.
Já jsem normální jela se mnou má žena a to na kole moc nejezdí k ničemu jsem ji nepřemlouval rozhodla se sama a přesto to ujela.Jsem na ni právem hrdý
Výjimky potvrzují pravidlo. Prostě, pokud nabízíš trasu lidem, musíš počítat s tím, že lidé na tom budou hůř, než ty.
Ostatně, kdo opravdu chodí po horách, tak o tom ví své. S kamarádem, s kterým jsme si sedli, jsme ve dvou obešli Špindl, nějakých 50-60 km, terén ne úplně snadný. Kdybychom z ostatních známých, kteří byl s náma na chatě vzali skoro kohokoliv jiného, z Luční boudy, nebo z Petrovy boudy bychom museli dolů a prakticky zbytek cesty busem.
No, do Kralup a zpátky to bude dobrejch 60km.
No snad budu mít čas.
zhruba tech 60 km to je
tak uz se to pomalicku blizi kdo se prida
tak jiz zitra vyrazime moc se tesim sraz v 10 00 odjezd v 10 30
tak joz dnes vyrazime sraz v 10:00 a odjezd v 10:30 moc se tesim
tak za chvili v 10: 00mame sraz a v 10::30 odjezd pridejte se
ucast 4 lidi prijemna projizdka za apriloveho pocasi videli jsme kone kanojisti pevoz privozem a ruzne zajimavosti posedeli jsme v bajk azylu,u zabaka ,u slunicka ,v dolanech u privozu v kralupech v cukrarne v utune a zakonceno u tri bojovniku kde jsme si dali vybornou veceri vydarena akce foto zde :
http://galasovycyklojizdy.rajce.idnes.cz/gc-137...
Tak jak to dopadlo?
Ptal jsem se na GC 137, ale Vláďa to uvedl vedle.