Nevíte někdo zda se dá od nádr.Ruzyně respektive Drnovské projet podél plotu letiště do Hostivice okolo těch nových skladů u trati myslím , že je tam sklad ikey.Někoho jsem viděl jet na kole podél letiště z vlaku tak mi to zajímá.Díky
Zatím se projet dá. Od nádraží do polí podél trati, pak doprava, je tam přejezd tratě a podjezd pod dálnicí, kolem plotu letiště, pak rovně, je tam taková jetelná terénní pěšina kolem dálnice, která ústí na nadjezd a do Hostivice.
Původně tam měla vést nějaká cyklotrasa, ale obávám se, že nebude.
Díky zkusím,vím jen že se buduje cyklotrasa z řep do Hostivice zatím je tam jen hrubý štěrk má být asfalt otevřena má být v létě
Mělo by to jít, viz http://mapa.prahounakole.cz/misto/728/
Pokud narazíš na nějakou odchylku mapy od reality, nebo novou stezku, napiš prosím na [email protected] (ideálně s fotkou, byť jen z mobilu).
Realita je od mapy odlišná hlavně za tím nadjezdem do Hostivice, tam to teď vypadá úplně jinak, jsou tam dva kruhové objezdy za sebou. Nicméně se to může měnit, staví se tam intenzivně.
Stav k 29.12.2013
Obr.1 - to je ta pěšina kolem dálnice
Obr.2 - současný stav nadjezdu
obr.3 - vyústění nadjezdu do Hostivice (u hřbitova)
Koukám, že díky dálnici vzala bývalá asfaltová cesta za své...
Ale naposledy jsem tam jela, když se dálnice stavěla. Budu se tam muset také kouknout.
Hele a dřív se také na cestu kolem letiště najíždělo vpravo kolem rostlinářů. Muselo se prolézt děravým plotem.
To také ještě funguje nebo je tahle cesta už zavřená?!?
Jo, pořád se tak najíždí, jen už tam není díra v plotě ale fikaná branka.
Ale pokud chce martinek od nádraží, tak je zbytečné jezdit až k rostlinářům, to chce přejet šraňky u nádraží a jet hned za mima doprava do polí.
Jen se nesmí nechat odratit tím, že nějaké honosné cykloznačení v terénu nenajde.
P.S. omlovám se, ty fotky jsem sem už jednou dávala, ale takhle budou aspoň na jednom místě.
až tam pojedeš dej vědět a dalo by se to spojit bud cyklotrasou kolem Kladna nebo někde po okolí
Co jsem si všiml z auta, tak tam staví nový sjezd z R6 směrem ke skladům. Médii proběhla zpráva, že by tam měl vznknout ještě jeden velký areál :-)
No a pokud jsi drsnej, po silnici se dá taky projet O:-)