"Fungovala jako cyklocomputer" - o které funkce konkrétně by šlo?
Tipuju něco takového: http://support.locusmap.eu/hc/en-us/articles...
rychlost,ujetá vzdálenost celková + denní a to by mi asi tak stačilo
Celkovou vzdálenost řeším tak že z aplikace data odešlu na http://www.strava.com/ a tam jsou vcelku podrobné statistiky.
Off line funguje jako navigace OSMand, on line je dobry MapMyRide, trasu zaznamenava kde co, koukni na ObchodPlay, něco jako ten Runtastic, nebo jak se to jmenuje, klidně muzes pustit nějakej ten zaznamovej soft na pozadí a na displeji navigovat něčím jiným.
Ale nejlepší se mi zda to oddělit i hardwarově, na záznam a všechny možny vyhodnocovani mam gps hodinky Arival a mobil funguje jako navigace, přehrávač, foťák a internetovej prohlížeč.
Mohl by jsi uvést těch 10 aplikací které to neuměly?
runntastic,runtastic road bike,mojetrasy,mapmyride,viewranger GPS be-on-road a google mapy jdou jen pěšky nebo autem... zatím se mi nejvíc líbil Locus (mám zatím jen free verzy ale vypadá to slibně,všem díky za rady a doporučení :)
Navigace (podle předem zadané trasy) v Locusu funguje jen v placené verzi (a opravdu funguje, jezdím jen podle hlasu, telefon má v kapse dresu). Akorát neumí moc dobře česky, raději jsem zapnul angličtinu. Kromě importu trasy umožňuje trasu taky nacvakat, ale je to méně pohodlné.
Jak funguje vyhledávání trasy nemám odzkoušeno, protože tu funkci nepoužívám (většinou si stáhnu trasu z Bikemap a naimportuju).
Nerozumím: jdou jen pěky nebo autem?
Co například Runtastic Road Bike?
Map My Ride+ GPS Cycling?
Problém zřejmě bude v tom, že většina těch aplikácí "nevie po našom" ale to při troše snahy zlomíš.
Česky umí napřílad BikeComputer, má možnost nahrát off line mapy, neprojel jsem to, jen vyzkoušel, že funguje.
V Obchodu Play když zadáš "bike computer" na tebe vyletí asi 20 aplikací co lépe či hůře simulují cyklopočítač, jen si to musíš nahrát, projet a ozkoušet co ti bude vyhovovovat.
Mě se líbí ten Map My Ride+ GPS Cycling, na počítači uděláš trasu a importuješ do mobilu přes e-mail, jen je potvora on line a občas si nahraje mapu, takže záleží na tom, jaké máš datové připojení.
Těch hraček už je mraky, jen se rozhlédnout.
Free verze obvykle prudí reklamama, takže dát za něco co ti vyhovuje kilo nebo dvě se vyplatí.