Zajímalo by mne co jste dali milenkám (apod) k Valentýnu a naopak. Já jsem viděl takový hrozně miniaturní nářadíčko od Spezializdu, ale pak mi přišlo líto peněz. Dobře sem udělal. Hned na to jsem byl v Eurotelu podívat se po outdoorovém mobilu na kolo a dávali tam zadarmo červený čokoládový srdíčka. Maji je na pultě v takových skleněných dozách a dá se jich zadarmo nabrat kolik kdo chce. Ještě se tam na mě slečny smáli když jsem cpal ty srdíčka do tašky. Pak jsem je rozdal a byl to úspěch!
Milenku nemám, ale sobě jsem si včera dal nosič, abych mohl vozit kolo na autě - dozadu na auto nad kouli. Padne tam jak ulitý, jen musím navrtat čtyři díry do karoserie a nanýtovat kus zpevňovacího plechu na zadní čelo. A pak na něj taky musím upevnit ještě nějaké upevňovací popruhy, abych to chytnul k autu. A trochu ho podložit nad plastovým nárazníkem. Ale jinak tam fakt pasuje :-)
Po práci si skočím do toho Eurotelu, čokoládu jsem neměl ani nepamatuju... :-)
No to mi bylo jasný, že jsi to nakousnul ty, jen jsem spatřila název tématu :o)))
Ale taky by se nic nestalo, kdyby si se přiznal, že si všechny srdíčka snědl k večeři, protože tě na ni nikdo nepozval :o)))
Jak znám vidláky, tak ty srdíčka nebyly ani čokoládový ani zadarmo:
http://www.alzasoft.cz/Help.asp?idhlp=18
Ubohé okradené děti. :'(