Jakjsem již avizovala, v "táboře" tentokrát nebude k dispozici žádná erární vývařovna, takže co si přivezem, to si také sníme :o)))
Aby se to nepletlo s ostatními informacemi k ubytování a trasám, tady je prostor pro dotazy a náměty ke stravování.
A hlavně mě zajímá, co kdo přiveze, abych věděla, na co se (ne)můžu těšit :o)))
VARNÉ KONVICE - nějaké dostaneme, ale určitě nebude vadit, když nějakou přivezete
LEDNICE - cca 3 - 4 kusy, takže jídlo a případné pití bude kde uschovat. S ohledem na předpověď rosniček nám ale asi bude stačit i "sedmý schod" :o)))
MIKROVLNKA - v malé čtrnáctce je jedna k dispozici, ale již lecos pamatuje...
VAŘIČE - možná bude k dispozici kuchyň, takže pak by byl i vařič. Pokud by byl zájem, pak budu kuchyň požadovat. Zatím je určitě možnost venkovního ohně - když nebude pršet...
NÁDOBÍ - pouze vlastní
OBCHOD - v Trhovce je malý obchůdek (a pumpa). Zjistím, jak bude mít otevřeno o svátku. V pá a v so určitě otevřeno bude. Pokud by byla nouze, není problém autem zajet večer do Hlinska, kde je nákupní zóna.
RESTAURACE - je v Trhovce a vaří tam dobře. Všechny výlety jsou koncipované tak, aby bylomožno se při návratu zastavit na případnou večeři.
Zásadní dotaz k pití - mohli bychom dovézt chlazení a soudek (případně dva, tři). Představa je: kdo chce, doveze si půllitr, na nástěnku se rozpočítá cena piva a kdo si natočí, ten si udělá čárku, účty vyrovnáme před odjezdem.
Kdo je pro, ať kdyžtak uvede i návrh, co točit a co rozhodně ne ;-)
Výborný nápad, to určitě přivítá víc lidí. Dva soudky by se normálně vypít měly určitě, pokud si lidi nepřivezou příliš vlastního. Nevím jak kdo, ale myslím, že nejlepši je tak 10 nebo 11.
buchty ani koláče nestihnu upéct, ale oříškovou nebo tvarohovou bábovku a slaný štrůdl přivezu. Chleba koupím v pekárně. jestli jsem to správně pochopila, tak ani talířek, ani sklenička, ani hrneček tam nebude? pulitr na pivo si beru, výborný nápad, chmelový nápoj se vždy hodí.
Jojo - ani talířek, ani sklenička, ani hrneček, ba ani lžičíčka tam nebude! :-)
Tak tak. Každý si musí přivézt svůj talířek, hrneček a lžičku...
Sebou vezmu jen nějaké papírové tácky, plastové vidličky a lžičky a kelímky, co mám doma. Ale nemám u toho odzkoušeno, zda soudruzi udělali někde chybu :o)))
Ještě jedno drobné, nicméně záasadní upozornění
"SUD PŘIJEDE AŽ VE ČTVRTEK!!!"
Na středu večer si tedy musíte zajistit pití vlastní.
A soudků bude teda víc, na tři dny nebo jen jeden?
Pro hekyho
Někde jsme se bavili o sušených rybičkách, které kupuji v Ruských prodejnách.
Takže mám nakoupeno a přivezu na ochutnání!!!
Už kyne těsto na rybízový koláč s drobenkou. Ještě půjdu koupit maso na Airlinovy oblíbené minikarbanátky. Ale už je má zamluvené i malej evčasojc Emil, takže musí nějaké zbýt i na čtvrtek.
Jo a když budete hodní, tak možná zvládnu i makovec.
8-))
Já mám v krabici napečené minipreclíky a v jiné pixle stydnou nivoví šnečci (tak snad je zvládnu zavřít a ukrýt rychleji, než rodinka zkonzumovat;-) Zítra se bude péct ještě bábovka a kupovat sudy (vypadá to na Regent 11).
Nivoví šnečci! To je úžasný! Panebože, já úplně cítím jejich chuť na jazyku, úplně se s nima teď mazlím, s těma upečenejma malinkejma šnečíčkama nivovejma...
To jsem ani netušil, kolik já mám - v mým věku! - nejmilejších přítelkyň :-)