Podívejte se na nový, částečně zprovozněný portál, kde se dozvíte vše o této mega akci. Můžete tam hodit i pár slov v diskuzi. Adresu portálu je: WWW.OLOMOUCTICYKLISTE.COM. Ahoj všichni.
tož píše mi to jen,že portál bude spuštěn v 18.00 a nic víc někde je chyba
Problém je asi v tom, že musíte v prohlížeči vymazat historii stránek.
nic.
Mě to šlape.Určitě si něco vyberu z vaši nabidky.Bydylim v Olomouci.Takže s vami určitě někam vyrazim.
Až budou stranky komplet hotove tak to bude ještě lepši.
píše se : lepčí ..
Tož vzdávám to,prostě stále čtu že portál bude spuštěn
Co máš za prohlížeč...?
Mozillu hm ne vse v ní chodí
Tož už mi to došlo,Mozilla tenhle web nebere
Zajímavé... Já tu mám Firefoxe a tohle mi tedy chodí... Tak to zkus ještě úplně zavřít a pustit to znova. Jestli máš FF 1.5, tak ještě předtím doporučuji v "Nástroje" volbu "Vymazat důvěrná data", tam zaškrtnout co jde, pak ho zavřít a zkusit to znova... A nejsi náhodou v práci...? Občas tohle dělají blbě nakonfigurované proxy servery... Sice dáš "Obnovit", ale počítač to natahuje z cache proxyny...;-( Jinak fakt nevim...
Tož v práci nejsem,ale vzal jsem to pres Explorer a je to v pohodě,tam vše beží a už jsem si vše přečetl.Dík za radu
Zatím nic. Což u mého počítače je poměrně normální, zatím to neřeším, úďo :-)
Naše stránky se standartně spouštějí v prohlížečích INTERNET EXPLORER a FIREFOX. Jsou totiž nejvíce rozšířené. Doporučuji si obstarat raději FIREFOX.
tož je to pro mne záhada hlavolamu,už mi to beži i ve Firefoxu ježek je z klece ven,