Termín: 19.04.2014
Místo: Praha, jizápadní část Prahy
Jako každý rok, i letos se na Bílou sobotu bude konat Velikonoční.
S HMS jsme pro vás připravily trasu přes kopce i údolím, takže nebudou chybět vyhlídky, příroda ani zvířátka. A samozřejmě ani hospoda :o)))
SRAZ: v 9:30 pod Barrandovským mostem na Podolské straně (u Vltavy na cyklostezce)
…
Kolik to asi dělá kilometrů? Ta trasa se tak kroutí, že nejsem schopná to odhadnout.
Nevím jak to dopadne v práci a jestli nepojedu s přítelem na Tradiční Veliko. čundr. Tak nejspíše nepojedu.
na cundr uz jezdIs,co te znam a vzdy to skonci velikonocni cyklo,ja pamatuju tri!!!!!!
100000% pridam!!!! Huráááááá :-)
to jsme rádi, konečně tě po dlouhé době uvidíme
vytahuji na světlo, abych připomněla sobotní Velikonoční.
Jistě se dneska budete věnovat úklidu a zítra po vymetení komínů pect jidáše, protože bude Škaredá středa, ve čtvrtek nezapomeňte jíst něco zeleného, na Velký pátek rozhodně nesázejte kytky, neperte prádlo, ale namazat a připravit kolo na sobotu je dovoleno. o Bílé sobotě sice nestihnete upéct mazanec ani beránka, ale třeba najdete trilobit v lomu a ochutnáte co uvařili v hospodě Kastrol.
Jen takový dotaz Kde je hospoda Kastrol?Není to ta dřevěná bouda dole v prokopáku pod viaduktem
Dole v Prokopáku se tomu říká "muří noha" a tam se teda zastavovat moc nehodlám :o)))
Kastrol je, jak píše HMS - tady http://www.mapy.cz/s/9FIc
Start trasu na kole mala chuchle nebo hlubočepy????
Mapy jsou vytištěny, na mazance je zaděláno, na nádivku vše připraveno a zítra bude upečeno.
Takže já mám první fázi přípravy hotovou :o)))
ja hlasim,ze taky upecu mazanec,
pernicky letos nestiham,
ooovsem,utopence na sraz se uz sklebi v octe!!!
zazvorky jim po svatcich poslapou na paty a ani ovesne kolacky nezustanou pozadu....vsak to povidam,ze nevim,kam driv skocit!!!!
Kromě kol jsou naloženy do auta i dobroty (mazance a nádivky - masová i nemasová), za chvíli vyrážíme.
Já se snad začnu i těšit :o)))
Tady jsou fotky
http://vrstevnice.rajce.idnes.cz/140419...
info udělám až zítra.
Že ti je jasný co k tomu napíšu?
Pěší výlet s koly :-) A i když jste na kolo občas nasedli tak jste nejpozději po kilometru museli sesednout kvůli focení. Ale alespoň chápu proč máte na 40km celý den :-) Já včera absolvoval 130km a nohu jsem položil na zem když jsem šel platit startovné, když jsem běžel do hospody pro vodu (zatímco ostatní ujížděli), v cíli když jsme si potřásli končetinama a pak před barákem.
Věrnost barev, zejména na panoramatických fotkách, je fakt děsivá.
A taky to šlo trochu víc probrat.
HMS, wílóoo, Burajdóoo, sme se měly včera vsadit :o)))
Já to říkala, že nám těch necelých 40 km za 7 hodin otlučeš o hlavu :o)))
A to kdybys věděl, že jsme prvních asi 17 km najeli zhruba za 4 hodiny... :o)))
Naše porce kilometrů holt byla vyvážena intenzivními zážitky :o)))
Panoramatické fotky mě tentokrát dost zklamaly. Jsou rozhozené barvy i ostrost. Hodně fotek jsem i vyházela. Ale jiný mobil holt nechci :o)))
Mám na mysli fotky typu 2x lavička (jiná poloha nohou focených), 2x stůl v hospodě (jiná pozice pikolíka), 2x hospoda Kastrol, 3x leháro (2x s Burískem), 2x lom v Prokopáku (druhá fotka má fest ujetý horizont), 2x panorama mostu.
Jsou to prakticky identické fotky, tak vyber pokaždé jednu a ostatní smaž (já také většinu záběrů dělám 2-3x a pak použiju 0-1 obrázků).
Lom byl v Dalejském údolí :o)))
A ten je tam 2x proto, protože jednou byli focený lidi a podruhý ta skála za nima :o)))
Víckrát fotku dávám spíš kvůli popiskům, ale je fakt, že v tomto směru ti dám za pravdu. Taky mě prudí jedna fotka vícekrát.
Hele, mladej, přestaň nám do toho kecat, jo! My byli spokojeni se svými 40 km (+ další km od/do místa startu/cíle), protože se sešla příjemná společnost, bylo pěkné počasí, parádní výhledy, poznali jsme zajímavá místa ... Nemusí každej dupat do pedálů jak magor a hltat kilometry, aby měl příjemný pocit z CYKLOVYJÍŽĎKY.
8-))
Tak už mi je jasné proč v názvu a úvodu nikde není zmínka o jízdě na kole. Podle fotek to vypadá jako docela pěkná procházka s opravou přivedených kol :-))
Několik fotek z našeho foťáku a mobilu:
http://burisek.rajce.idnes.cz/Velikonocni_s...
Přidávám rozcestník http://www.vrstevnice.com/akce/2014/1404duben...
Jestli se ještě objeví další fotky, tak je přidám.