Termín: 01.05.2014
Místo: Praha, Park Folimanka pod Nuselským mostem
Srdečně Vás zvu na Galasovu cyklojízdu č.130 s názvem "53.čtvrteční večerní prvomájová, lásky čas" která se koná dne 01.05.2014(Thursday)
Sraz v 18:00 hodin v parku Folimanka(pod Nuselským mostem) Odjezd v 18:15 hodin
Trasa: Folimanka , Výtoň , Palackého náměstí , Lidická , Anděl , Újezd , Kampa…
moc se tesim na truto akci jizda zakoncena v lodní restauraci kristian marco
jsem zvedavy kolik prijde paru kdyz je maj lasky cas
jsem zvedavy kolik lidi prijde v pracovni uniforme
Najde se nejaka ktera bude mit kvetinovy venec na hlave?
Co myslite bude pekne jarni teple pocasi jesli ano tak na lodi na zahradce je pekny vyhled na prahu i hrad
Jiz dnes od 18:00 kdo se dalsi prida
Borče to by si měl jet spíše na Petřín k soše Máchy, když je ten lásky čas.Co když pojedou homosexualové taky něco dostanou, když budou do sebe zamilováni.
Ja lidi neodsuzuju i gay i lesby jsou lidi jakomy proc jim to taky nedat kolikrat jsou pohodovejsi nez normalni lidi
Přesně jsi to vystihl. Lidi nelze nijak kastovat a vylučovat. Jediný, kdo je méněcenný, jest ten, kdo potřebuje jiné považovat za méněcenné.
tak uz se to pomalicku blizi
NA lodi maj gril maj tam grilovanou klobasu parek hermelin a hamburgr vybornou plzen a prijemny personal
Najde se i nekdo s majovym mavatkem
Najde ty jak tě znám:-)
Tak uz zitra vyrazime
Kdo dnes prijede v pracovni uniforme prvni 4 v cili 1 male pivo zdarma
Kolik dnes prijede paru prvni 4 pary dostanou dohromady v cili 1 srdce zdarma nebo bude vice paru
Tak jsem před chvilkou Honzu Galase potkal u Anděla, jeho kolo s volantem fakt přehlédnout nelze, užje celej natěšenej, tak si to užijte :-)
Je to Vláďa Galas, ne Honza.
Toť jen technická.
Omlouvám se Vláďovi, popletl jsem si to se spolužákem tohoto jména, rozhodil mě taky ten volant :-)
učast 4 lidi i přes občas deštivé počasí příjemná projíždka posezení u žabáka,projeli
kolem národního památníku na vítkově,vojenského muzea a v cíli poseděli na lodi kristian marco kde byla příjemná obsluha i tak vydařená akce foto zde :
http://galasovycyklojizdy.rajce.idnes.cz/gc-130...