Termín: 07.04.2014
Místo: Vídeň, Wien u kostela Votiv Kirche zastavka Schottentor metro u2
Srdečně Vás zvu na Galasovu cyklojízdu č.128 s názvem "4.mezinárodní (1.vícemezinárodní)" která se koná dne 07.04.2014(Monday)
Sraz v 8:30 hodin Wien u kostela Votiv Kirche zastávka Schottentor metro U2 start jizdy Odjezd v 9:00 hodin
Trasa: Vídeň - Dunajský ostrov, Schwechat rafinerie ropy,…
moc se tesim na tuto specialni akci
Bude zajímavé porovnat atmosféru vídeňské a pražské cyklojízdy. Příště třeba Budapešť? Tam byla účast třeba 80000 lidí. Náhodou jsme byli před 2 roky v té době v Budapešti (bohužel bez kol) a viděli nekonečný proud cyklistů.
Stou budapesti uvidime peleton 80000 lidi by byla hezka zalezitost kolik bude ve vidni uvidime
Jestli rosnickam se da verit tezko rict kdyz nebude prset tak je to v pohode pro jistotu plastenku sebou
zatim uz jsme 4 lidi kdo se prida dalsi
Dekuji za potvrzeni milanovi a michalovi do vidne
Evi dekuji za potvrzeni vlada
Jsem zvedavy na velkou videnskou cyklojizdu a festival i stanky
Videl jsem ze tam rozdavaj umele kvetiny na kolo obcas i nejaky relamni drink
Tak kdo se prida dalsi na akci viden--bratislava
Vláďo, myslím, že nemusíš děkovat každému veřejně. Myslím, že daleko víc lidi potěší, když odpovíš prostým děkuji na příchozí e-mail. Fakt bych to sem na web nedával.
A co ty rosto pojedes do vidne a bratislavy
Vláďo, rád bych, ale nacházím se ve stavu, kdy nemůžu nic slibovat. Jednak mi hoří plán, druhak mám osobní problémy, kvůli nimž na čas ruším vlastní jízdu.
doufam,ze nam vyjde pocasi a bude to stejne hezky jako na marianskolazenskych cyklojizdach.
Take bych byl rad kdyby vyslo pocasi jako v mariankach nechame se prekvapit akci a atmosferou
Taky Vám přeju, aby Vám to vyšlo, ale co jsem koukal na předpověď, tak to, bohužel, tak nevypadá. Naštěstí, dlouhodobé předpovědi se přece jen mohou celkem značně mýlit.
Rosničkám veřím maximálně 2 dny dopředu, předpově´d na 3 tejdny není spolehlivá.
Tak rosničkám nevěřím ani to, co bude v dalším okamžiku.
Doporucuji si zaplatit pojisteni do ciziny na 3dny u vseobecny pojistovny to stoji 111 kc kompletka
Budeme mit cyklsticke vesty s mim logem
Tak uz mame vesty hotove
Tak uz se to blizi kdo se chce pridat na akci vien bratislava posledni sance rezervovat ubytobani stoji to zato
Kdo by nestihal tak je moznost prit az v pondeli 7,4 v 8,30 na start a odjezd v 9,00
tak uz dnes odjiždíme sraz v 10.00 v praze na hlavním nádraží odjezd v 10.39 moc se teším
kdo by se chtel pridat tak info na tel.731089755 ve vídni to same cislo a domluvime se po telefonu
ucast 4 lidi krasna projizdka za tepleho sluneho pocasi projeli jsme vidni kolem rafinerie luznimi lesy az do bratislavy velmi vydarena akce.
v nedeli ucast cca 9000 lidi na velke videnske cyklojizde prijemna atmosfera posudte sami
foto zde :http://galasovycyklojizdy.rajce.idnes.cz/gc-128...
dekuji za krasne foto
Akce se vydařila včetně počasí. Cyklistická doprava je ve Vídni součástí dopravy a na kole se tam jezdí velice dobře. Cyklistické pruhy tam všichni respektují a taky na kole se jezdí jen po nich. Je to velká inspirace pro Prahu...
Fotky jsou tady
http://msalbum.zonerama.com/Album/300879...
Vláďo dík za výborný nápad a za přípravu!
Milan
Koukám, že to bylo fakt pěkný. Tak kdyby to bylo tady. Zajímalo by mne, jaký byl rozdíl po přejezdu hranic, jestli alespoň začátek na Slovensku byl +- v Rakouské kvalitě.
Dekuji vsem za ucast jsem rad ze se vam to libilo a budu rad kdyz dorazite na dalsi mou akci v praze nebo prvni vikend rijnu na marianskolazenskou mezinarodni i v.okoli a dekuji vsem za krasne prispevky a foto vas vladimir galas hezky den vsem