Opravdu by mě zajímalo, kolik lidí si pročítá místní diskuze aniž by se jich zúčastnili. Jste-li takoví, udělejte projednou výjimku a něco napište. Jen tak, cokoliv. Může to být i blbost - koneckonců se tím nebudete lišit od spousty zdejších příspěvků. A stálí přispěvatelé si protentokrát odpočinou, za což jim budu vděčný.
Zajímavé téma.Jsem zvědav kolik se jich přihlásí.A ti co se nepřihlásí budou co?
Myslím, že můžeš klidně kalkulovat s počtem projíždějících cyklistů, tak jak je uveden na počítadle vpravo. Asi každý započítaný se na příspěvky alespoň zběžně podívá i když sám je schovaný za bukem a nereaguje.
To jsem si myslel taky, než nad ránem narostl počet projíždějících se na 150 cyklistů.
To počítadlo bych nebral moc vážně (anebo se mýlím) kolem jedné v noci jsem se díval a bylo tam 75 cyklistů, udělal jsem refresh a najednou 45, hned další a 14 cyklistů
Měls pokračovat, v jednu v noci se projíždějí tak dvan nejvíc tři. Vím co říkám. :-)
Kde je počítadlo vpravo?
Také se hlasím i když nevím jak dál. Mějte se. Ahoj.
Pro "cerne jezdce" je i termin. Rika se jim lurkeri.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lurker
Můžeš mi to nějak přiblížit? Kdyby to tam bylo persky, tak si to přečtu, ale takhle? Ď.
دریک بورد
پیام ،گرو
ه خبری ( روی )
یک شخصی اس
ت که بحثها
lurker درفرهنگ
اینترنت ،
یک
یاسیستم م
حاوره ای
دیگر،می خ
واندامان
درتاشرکت
می کند " Chatroom ،
Tady je preklad do perstiny. Jen si musis prevest znaky na perske.
http://www.acoma.cz/pers.html
Tady by se to melo zobrazit bez prevodu. Je to dostacujici? Ty 2 anglicka slova bohuzel prekladovy slovnik nezna.
:-))))))) A na těch dvou slovech právě nejvíc záleží. :-(((
Žes radši nejela Řevničák, teď se zdržuješ s nějakým vopruzem, kterej ani neumí anglicky. :-)
Řevničák jsme přeložili na příští týden...
Sektore, ber to tak, že na tyto stránky se teoreticky může připojit asi 6miliard lidí bez přihlášení. Chybí ti nadhled, nebo sleduješ nějakou svojí kuličku.
suhlasim s bigfortom......
když si pročítáž diskuzní příspěvky nejstupidnější otázky dávajín stálí přispěvatelé, běda jak někdo rozumně odpoví, setře ho cwelá skupinka.
sem tu uz dlouho nebyl, je zima, n kole nejezdim. jezdim na bezkach. tak proto. tak zase na jare ;) zdar
I já si zde v podstatě pravidelně čtu příspěvky, aniž bych měl potřebu reagovat. Hovadiny nečtu, na opačný názor jiného člověka nemám potřebu reagovat. :-)