A to je velmi dobře.
A odebírat ventilky, jako nám po dělali orgáni, když jsme jako kluci hráli na kolech v parku na Dvorcích na babu:-)
Vsem stejne, takze hlasuji pro znepojizdneni auta, jehoz ridic spachal prestupek. At si ho ridic pekne odstrka.
Tak!
Sebrat ventilky!
A proč vám mp vadí? Ono se tam nesmí na kole, nebo co? Za co by vas mohli pokutovat, to víte jsem z Prahy uz 30 let pryč, tak mi nějaké info unikli. Jo a je řeč o tom tunýlku u Vltavy, pod Vyšehradem, jak je pod skálou? Já jiný neznám..
To je takove kultovni misto, kde je prikaz pro cyklisty, at sesednou na ten tunylek z kola, coz cast cyklistu bojkotuje a obcas tam kvuli tomu prudi MP a dava pokuty. Na toto tema jiz probehlo mnoho nekonecnych flamu, proc sesednout ci nesesednout.
Ještě by bylo dobré doplnit, že chodník v tunýlku je do zatáčky do které není vidět a šířka chodníku je asi metr. Proto ta značka "sesedni z kola".
http://goo.gl/maps/PO6DC
Komu nevadí provoz aut a koleje tak je lepší projet to po silnici.
No právě, ta šířka. Když to opatrně projedeš, vejdou se tam 2 cyklisté vedle sebe. Když tam kolo povedeš, tak ani náhodou. No a potkat tam kočárek, to musí být teprve sranda.
Od té doby, co tam začali blbnout a zlegalizovali průjezd s auty, na chodník mne nikdo nedostane. A musím potvrdit, že auta se tam až na pár výjimek chovají velmi ohleduplně.
dneska tam nebyli, ale pozorovala jsem v půl osmé ráno bruslaře, který ani nezpomalil a ještě se tvářil dotčeně na chodce, které dojel. Naštěstí tu panuje soudružnost cyklistů a když na nějaké straně tunelu měšťáci stojí, tak na to protijedoucí upozorňují už daleko před tunelem. a je pravda, že dva jdoucí cyklisti se vyhnou hůř, než jedoucí a v poslední době si místo u tunelu bohužel měšťáci velmi oblíbili.