Zrovna jsem ho zkoušel. Dal jsem diagnostiku, něco objevil. Chtěl jsem ať to vyřeší, odepsal že to nejde...
Neznám, jdu ho vyzkoušet.
ještě tento - Avira AntiVir Personal
Aviru měl nainstalovanou počítač synka kolegyňky. moc mu nepomohla, trojani se množili jak vzteklí :-D
Přes Aviru mi, zatím, neprolezlo vůbec nic... Používám ji už mnoho let, a na netu lezu občas i na "závadné" stránky, a všechno O.K.
Asi ne nadarmo Avira stále patří mezi nejlepší antiviry... A když si k tomu přičteme i její free verzi, tak není co řešit.
Co s tím počítačem prováděl ten synátor netuším, ale určitě za to zamoření nemohla Avira ;-)
Měl jsi raději napsat toto: Myslím si,že mi přes Aviru zatím, neprolezlo vůbec nic.
Možná prolezlo, možná neprolezlo... Každopádně o ničem takovém nevím, protože počítač se celou tu dobu choval způsobně a nikdy se mi v něm nic softwarově nepokazilo, nic záhadně nesmazalo apod.
Plus mi k tomu jede dost agresivně nastavený firewall, který kontroluje i spouštěné programy. Pokud něco nezná, tak hned otravuje a dokud mu to neodklepnu, tak se nic neznámého nespustí. Sice na čistě instalovaném počítači pěkná otrava všechno potřebné povolit, ale za tu vyšší jistotu bezpečnosti mi to stojí... O tom, že každý přístup na net nějakým pro něj dosud neznámým programem je také kontrolován a vyžadován uživatelský zásah, snad psát ani nemusím, že ? ;-)
nebo si vyber tady
http://www.slunecnice.cz/sprava-a-zabezpeceni...
Díky všem!