Termín: 02.01.2014
Místo: Praha, Park Folimanka pod Nuselským mostem
Srdečně Vás zvu na Galasovu cyklojízdu č.121 s názvem "49. ctvrtecní vecerní - narozeninová (4roky od založení vecerních jízd)" která se koná dne 02.01.2014(Čtvrtek)
Sraz v 18:00 hodin v parku Folimanka(pod Nuselským mostem) Odjezd v 18:15 hodin
Trasa: Folimanka, Výtoň, Palackého náměstí, Národní…
BUDE TO SUPER AKCE A DOBRA PIVA V CILI Z MALYCH PIVOVARU
cca 10 km
tak se nejspíš uvidíme.Jakou čekáš účast?
Kulový Blesk praskal ve švech, ještě že tam byla celá místnost rezervačka. Myslím, že kdyby při každé GC byla takováhle žranice v nekuřáckém prostředí, tak by si tam chrochtali i odpůrci jízdních kol ;)
kdyby byla na každé GC taková žranice na účet galase tak brzy zkrachuje:-)
diky za komentar
diky za prispevek
jsem zvedavy kolik nas pojede
tak uz se to blizi dnes od 18.00
jsou tram vyborna piva i kuchyne a prijemny personal
Tak nakonec 11 účastníků. Večer bylo příjemné posezení.
diky rosto
diky rosto za prispevek
ucast 10 lidi a mirek prisel posedet projeli jsme hystorickym centrem vydeli jsme vanocni vyzdobu projeli americky cyklopruh a posedeli v restauraci a pivnici kulovy blesk kde byla vyborna kuchyne dort piva a velmi prijemna atmosfera a obsluha. velmi vydarena akce foto zde :
http://galasovycyklojizdy.rajce.idnes.cz/gc-121...
toto je od mirka hoska
Konec moji cyklokariery. Po řadě let, kdy jsem používal motocykl a auto jsem se vrátil ke kolu. Za začátku jsem jezdil sám, až později jsem se seznámil s partou kolečkářů, které velel Láda Galas. Jako rodilý pražák jsem až s touto partou poznal kolik zajímavých a krásných míst je v Praze a jejím okolí. Jaká škoda, že v tom už nemůžu pokračovat, je mi 84 a zdravíčko už taky neslouží. Ládo, díky za krásné výlety. Zdravím Mirek Hošek
mirku dekuji ti moc vazim si toho a vzdy te rad uvidim na kole i bez kola