Slavny otravač minus je jindračislo s spol.
A mas pocit, ze otravuje i sam sebe? Nevim, jestli a kolik minusu Jindra dava, ale uuuuurcite v tom neni sam. Proc za vsim spatnym hledas Jindru?
Murphy,prave Radka s nakolaci na prochazku,kde vzali muj komentar s minus. Nevim,jak mam psat jmena klikni minus.
http://www.nakole.cz/diskuse/17464-tak-jake-to...
Arabice,
nějak jako bych měl pocit, že mě nemáš ráda.
Rád Tě pozvu někam, na kafe, pivo, kuskus, nebo jen na lodičky, abychom si "face to face", po našemu "z očí do očí" popovídali.
Nejsem si jist jestli mi rozumíš.
Tak překlad.
Jindra mít pocit, že Arabice mít råda Jindra ne.
Jindra rád pozvat Arabice na mluvit ja a ty. Kava, kuskus i pivo Jindra zaplatit.
Jindra si myslet -Arabice a Jindra kafe spolu, Jindra a Arabice kamarád.
Jindra ne šislo. JIndra je Pařík.
Koukám, že by sis pěkně pokecal s indiánama.
Ale museli by bejt retardovaný :-)
Nerozumět složitějším slovním obratům, pokud jsi cizinec, neznamená, že ten člověk je retardovaný.
Chováš se neurvale a sprostě, Rondo.
Běžnou češtinou jsem pozval paní Arabici na kafe, a protožr jsem si vědom, že by tomu nemusela rozumět, jsem to pozvání napsal pokud možno nejjednodušším jazykem.
Styď se!
Arabice není retardovaná, ty dobytku!
Hoď se do klidu, nerve a sleduj linku příběhu. Píšu o indiánech a jazyku, kterým by na ně bylo mluveno ;-)
Arabice je pro tebe Indián?
Čteš co píše?
Jsi neskutečnej hulvát, prase, nácek, hovado.
Nejdřív retard, a teď indián.
Vidíš si do huby?
Přestaň chlastat, zřejmě ti kostkovatí mozek. mrkni do zrcadla jestli ti už nerostou štětiny. Nějak přestáváš zvládat delší souvislosti a schopnost volné diskuze bez osobních útoků.
Nebýt jak dítě.
Já myslet upřímně.
Když to myslíš upřímně, tak zkus taky psát normálně lidštinou a ne mayskou "indiánštinou". Jinak tvoje sdělení, že to myslíš upřímně je hodně ironizující a urážející.
A mohl bych pak snadno napsat, styď se dobytku.
Napsal jsem to normální češtinou, a pak jazykem, kterým ke mé promlouvá paní Arabice.
Mám za to, že její agresivní výpady (ona mě označila a jmenovala) vyplývají z neporozumění.
Tak jí chci pozvat na kafe... atd, abychom se poznali.
Nevím jestli mi rozumí, a vīm, že ty s Rondou jen prudíš.
Pokusím se znova:
Jindra chtít být s Arabice kamarád.
Jindra chtít pozvat Arabice na káva nebo něco jiné.
Když Jindra poznat Arabice a Arabice poznat Jindra Jindra a Arabice kamarád.
A ty si, Lelku, polib prdel.
Koukám, že dneska to asi vrchní Pod ledem psal hráběma, co ? :-)))
Ne, ty se chováš jako prase.
Pozval jsem Arabici na kafe tak, aby tomu rozuměla.
Jsi fakt dobytek.
Máš dojem, že neumím číst co je napsané? nemusíš se trapně opakovat.
Kdybys nebyl tak sebestředně zahleděnej do sebe a nebyl přesvědčenej o své výlučné vyjímečnosti a spravedlnosti, tak by sis určitě všiml, že já a řada dalších si občas s Arabicí vyměníme názory a okomentujem co druhý napsal. Mimo tebe tady nikdo tvoji "pubertální mayskou indiánštinou" nepíše, přesto jsem si ani jednou nevšim a nenabyl dojmu, že by ona něčemu nerozuměla a ani, že by někdo nerozuměl jí.
Arabice zcela určitě docela dobře rozumí tomu co je napsané. To co chce vyjádřit tak zvládá natolik dobře, že ten kdo chce tomu dobře rozumí. Ale to musí především chtít a nesmí mít zataženo neustále mít rudo před očima.
Takže Jindro nápodobně, líbej ji taky.
Arabice psanému textu pravděpodobně moc dobře nerozumí, když jste Jindrův text, který byl od jejího k nerozeznání, označili za indiánský a retardovaný.
Už jsem ti několikrát psal, a stále to platí, že máš problém číst co je napsané, resp. napsané překládáš do vlastní podoby. Najdi si to a přečti ještě jednou a možná radši několikrát pak ti snad dojde co je napsané a třeba pochopíš i smysl napsaného.
Možná máš pravdu, texty od Arabice se mi čtou hůř než Jindrův text, který jste ty s rondou označili za dementní indiánštánu.
Zřejmě nedokážeš rozeznat rozdíl když někdo prostě jinak, než takovým způsobem psát nedokáže (při veškeré snaze) a tím, když někdo jiný trapně styl psaní paroduje (ještě navíc slušný pisálek). Dokonce možná s cílem zesměšnit.
Tvoje malé šedé buňky fungují podle hesla: "kdo chce psa bít, hůl si vždy najde". O nějakou "spravedlnost", nebo "pravdu" ti vůbec nejde, žejo?
To už je lepši. On je dost rozdíl pokud to někdo ze závažných důvodů napsat líp a správněji neumí a nebo když sám a záměrně použije "mayovu indiánštinu", která na mnohé může působit dementně vůči tomu ke komu to nejen, že není potřeba, ale navíc to je minimálně neslušné.
Po tom jak to napsal Jindra jsem si vzpomněl na Mavericka, jenomže na rozdíl od Jindry tam to bylo použito pro pobavení a udělání si legrace z přihlížejících lidí.
co jít chrápat? až stáhnu film tak také jdu :-)
Lelku, když někdo neumí text ze závažných důvodů NAPSAT líp ani správněji, nemůže ho líp ani správněji POCHOPIT.
A je od něj minimálně neslušné, pokud se vyjadřuje k dějům, které jsou mimo jeho možnosti.
Jindra ji pozval na kafe, ona ho na oplátku obvinila, že je Šíravník a kdo ví, kdo ještě. Zachovala se jako hloupá husa.
Je zajímavé že rozumím kvalitně psanému nebo mluvenému anglickému textu (třeba na BBC), ačkoliv nejsem schopen takový text napsat.
Dokonce to funguje i v češtině. Asi mě nebudeš podezírat, že umím psát texty stejně dobře jako Neruda, Čapek či Peroutka. Přesto, myslím, jsem schopen velmi dobře porozumět tomu co napsali. Nebo myslíš že ne?
Širavnik,ja tu skoro 7let,skoro asi 1200prispevky,Lelek a dalši nakolaci začatek pocvičili premyšlet logiky moje špatne texty,oni jsou profesonalne umi na myšlenku preložit do normalne texty pro slyšici,co jsem psala špatne vety. Ty,co? Kdyby nerozumiš,napiš mi,ja ti volam pres operatorky zj,bez problem.
Já ti rozumím, ale jestliže jsi schopna číst a správně pochopit všechny příspěvky, navenek to tak vůbec nevypadá. Já nejsem Jindra, Jindra je ten, co tě pozval na kafe a kterému ses mu odvděčila jen dalším hloupým obviněním.
Lelek,hehehe indian. Bojim,že na cafe budeme s jindrou indiansky jednoduchy znak.
Jindro,nemyslim,že nemam te rada!
Rada bych prijela na cafe nebo na lode,dam ti podminku,že budou učast ty,širavnik,kina,bobbob,magic1000,atd. Určite prijdu. Když ty sam,ja neprijdu!!!!
Arabice, víš, měla by si být spravedlivá a měla by si pozvat i brumlu, brtníka, herase, sareha, Fénixe, OVG a další, aby si nezáviděli :o)))
A neboj se, že byste ucpali Vltavu. Myslím, že se všichni pohodlně vejdete do jedné pramice :o)))
Milá arabice, několikrát jsem tě prosil aby jsi mně netahala do svých sporů s kýmkoliv. Ja nemám důvod nikam jezdit a už vubec né proto že je to tvá podmínka.
A i kdybych nakrásně chtěl tak za prvé to mám opravdu dost z ruky a za druhé mé postižení to neumožňuje.
Je to podobné jako bych ti navrhnul aby jsi přijela do města "neslyšících" a jako podmínku si určil že musí přijet třeba Lelek (leklku promiň byl jsi v paměti nejblíže):-)
Nemá to s ní cenu, ptala se mně po obálce, kdo jako že jsem, člověk se snaží brát ohledy, jak blbec jsem jí to pracně vysvětloval, Murphy jasně potvrdil, že mně viděl naživo a ona stejně bude pořád dokola tvrdit, že jsem Jindra.
Ona není ani tak hloupá, nebo postižená, prostě jen není poctivá, skoro bych řekl, že své postižení zneužívá. Navíc není náhoda, že moc ráda chodí s radkou na výlety.
Uspořádáme ustavující sněm nakoláckých Jindřichů, v Jindřichově Hradci.
Hlavní bod programu - veřejná sbírka na sochu Neznámého Jindřicha na elektrokole v nadživotní velikosti, jež bude otáčivě upevněna na sloupu veřejného osvětlení, potaženém perletí.
Následující sněmy budou věnovány kladení věnců u jeho sochy a následné diskuzi.
Dobře, jak si naši sochu představuješ ty? Měli bychom to probrat tady, abychom v Jidřichově Hradci nevymlátili hospodu.
Tož já nevím: Zlomená vidlice,vyhořelý motor,zlomený rám + zlomený cyklista
Murphy,to je pravda,že jsi kolega nebo kamarad Širavnika?
Širavnik,ok,že nejsi Jindra. Prište nebudu psat,že jsi Jindra s ruzne nicky.
Jakuz tady par lidi psalo, Siravnik je byvaly Heras.
A mohu dosvedcit, ze opravdu existuje. Nekolikrat jsme se setkali osobne.
A ano, pocitam ho mezi kamarady. 8-)
Ja si rikal, ze kdyz otevrene Herase prohlasim za kamarada, prijde smrst minusu. Ale zklamalo mne to, jen pet? 8-)))
Ale za co je ma Arabice u prispevku, kde si jen overila kdo je kdo...?
Tak jeden má ode mne, protože se na ni zlobím. Tvrdí o sobě, že sice neslyší, ale o to ostřejší má díky tomu zrak, přesto je schopna přehlédnout podezřele mnoho věcí, které já vidím velmi dobře. A to už mám skoro dvě dioptrie a čtu to tady bez brýlí.
Z hlediska vyššího principu mravního taky já schvaluju atentát na Reinharda. Mínusy, za mnou!
Fakt nevím, za co mi ty plusy přiskakujou. Som z toho dáky zmätený.
To jsi mel napsat driv, byval bych Ti dal na prani minus. 8-)
Asi si to jeste neprecetli ti, kteri minusovali mne.
Nebo to jenom nepochopili. 8-D
Tak mě napadlo, že se s tebou asi přestanu bavit, mínusářský vysokoblahorodí. Podívej se na svý skóre, skandální! Mohlo by mi to uškodit. :-))
Prave jsem nad tim taky uvazoval. Vypada to, ze za pravdu se tu nekdo zlobi. 8-)
Taky premyslim, cim to je, ze si radka zase tak vyskakuje. Nejspis pocita s tim, ze nic dalsiho na ni nepraskne a ze uz si to tedy u nikoho nemuze rozlit vic. Ja byt na jejim miste, zahrabal bych se metr pod zem a stydel se. No jo, jenze ja bych taky nedokazal udelat to, co ona. Asi to chce poradne tlustou hrosi kuzi.
Jseš moc citlivá duše a jestli nepřestaneš řešit zdejší pravdu, skončíš na operačním stole s žaludečními vředy nebo na psychoanalytikově lehátku. Stojí ti to za to? Vždyť to nikam nevede.
Jak, jako, nikam nevede, radka už žere jen mrkev :-D
A zatím syrovou, co se mi doneslo.:-)
Takže zuby má asi v pořádku, syrovou bych si troufl leda nastrouhanou.
Tepelne neupravena korenova zelenina stavi, tak to by mohlo byt mozna vysvetleni...
Ziram, za ten prispevek se zahrabanim jsem cekal alespon -17, abych nastval Abyho a ono nic. Ja se v tech dnesnich nakolacich vazne nevyznam...
Murphy: Copak pět Hraboshových mínusů, na sebe se mrkni, možná už jsi s tou mínus desítkou rekordmanem. :-))
Oprátky vypusť, sám už pořádně nevím, co píšu.
Ale Hrabosh si zadal -5, pry mu to staci.
Hele, dva uz pochopili a minusy Ti za atentat dali. Ale musel jsem na to durazne upozornit, aby to neuslo bdelemu oku cenzora, co? 8-)
Ted jsem i na MTBR narazil na velmi ostrou vymenu nazoru. Pry: "V tom ale vubec nemas pravdu!" Dokonce i ten vykricnik tam byl...
Ale jo, pokud by o to stála, tak ji bych určitě rád doprovodil.
Asi tak, jen tyhle děti jsou trochu odrostlejší.
A vím, že za tohle dostanu hromadu mínusů.
Proč? Já jsem zastydlý puberťák a vůbec se tím netajím. Ode mne máš plus za příspěvek, který má hlavu a patu.
Já si říkal, že když napíšu, že vím, že dostanu hromadu -, že to může skončit takhle.
No, ale tohle forum mají bohužel v hrsti lidi, kteří opravdu k puberťákům nemají daleko, duševně, nikoliv věkem.
A co tě na tom trápí? Oboje je přeci fajn:
Dostávám-li + jen si tím potvrzuji, že jsem fakt dobrej, vlastně nejlepší, jen si toho ostatní málo všímají.
Dostávám-li - jen si tím potvrzuji, že jsem fakt dobrej, vlastně nejlepší, jen mi to ostatní závidí a případně to jsou tupci, kteří mé moudro neocení.
Nejhorší je, když je hodnocení 0+ 0-, to si musím uvědomit, že jsem to psal marně, že si mé geniality nikdo ani nevšiml a přemýšlím jestli pro ně má ještě smysl něco psát.
Trochu nadnesené ale je to tak.
A taky ne.
Když dostaneš tři mínusi za to, že popřeješ dobré ráno, je v tom něco patologického. Velmi smutná a truchlivá existence těhle lidí je varování. Není nemocná společnost, ale nemocní jsou tihle lidé.
Psát smysl má,
Občas někdo pochopí. Lidé, co mínusují cokoliv co napíšeš jsou nemocní chudáci.
Mohl bych je jmenovat ale nebudu.
Jejich vlastní jed je tráví.
kina,nejsi imitator (ka) Radka?
Je možný, že je to další z nicků paní Radky. Pokud tomu tak opravdu je, pak se dřív nebo později projeví.
Je to DD a hraje svoji psychpatickou gamesu a ty, právě teď,si stal hercem.
Chápu, že nemáš čas ani chuť sledovat genezi nicku Kina, a na to se tu hraje.
A to si přeješ aby to byl DD (přání otcem myšlenky) nebo to víš jistě?
Jen Bůh ví vše jistě.
Už jsem psal, skladba vět, použité vazby, a celkové pojetí je pro mě cosi jako DNA.
Můžeš věřit nebo nemusíš.
Je to na Tobě,
cyklopalmovka,nenapsala jsem ,,ruzne nicky,, od Radky,jen ,,imitator,, :-)
Vím, ale už jsem se tu setkal s nickem údajného imitátora Radky a byla to zcela evidentně Radka sama.
Chápu, že pro člověka, který Radce věří, je obtížné vidět skutečnost. Shodou okolností jsem neměl tu příležitost stát na její straně.
Tebe i DD by měli zavřít do společné klece.
A to bez jakékoliv nadsázky.
Nemocní lidé potřebují pomoc,
Bohužel DD ani tobě se odborné pomoci nedostalo, tak je tu furt zle.
Tak dobře, vzdávám to, odhalili jste mě. Už to dále tajit nebudu.
Jsem kina, medvěd, cyklopalmovka i jindračíslo.
Mezitím si občas švihnu šíravníka, herase, seraha a Fénixe.
Taky jsem ukradený.nick - přece nenechám zakládat témata nějakýmu neschopnýmu lékarníkovi, ni?!?
Když jezdím na kole, tak jsem újezďák, když se mi chce na Lysou, tak hekynen a když se mi zrovna nechce moc mluvit, tak jsem Arabice.
A když se hodně nudím, tak si střihnu rondu s lelkem, Lannu a Burajdu.
Vždyť by tady byla tak děsná nuda, kdybych se nepostarala o trošku té zábavy...
P.S.
Už to nepijte a nebo se, krucinál, podělte.
Hmmm, a teď abych si začala vymýšlet nové nicky, když jste mě tak odhalili...
Ja myslim, ze to ale neni cela pravda!
Ve skutecnosti Radka, vyjmenovany seznam lidi a jeste nekolik dalsich totiz vubec NEEXISTUJE!
Vsechno to jsou jen vygenerovane profily postav, za ktere tu pise umela inteligence, ktera sidli v superpocitaci nakole. Je to proste takovy lepsi chatbot. O Turingovym testu jste uz slyseli, ne?
Zivy clovek by nikdy nedokazal psat za tolik lidi soucasne, pamatovat si, kdo zrovna koho cim urazil nebo specificke vyjadrovaci zvyky jednotlivych postav. Pro pocitac to ale problem neni, kazda postava ma svuj proces, jde jen o dostatek pameti a vypocetniho vykonu.
V dobe, kdy vetsina postav "spi" a neni potreba za ne odpovidat, se navic generuji nove scenare hadek, afer a kauz, ktere se pouzijou pozdeji, aniz by to pak server stalo nejaky vykon.
Nebo jste si nevsimli, ze kdyz serveru chybi vykon, nektere postavy pokracuji podle scenare svou pisnickou a zcela ignoruji fakta, napsane nekym z venku?
Kdokoliv, kdo tvrdi, ze Radku videl je bud obeti omylu (fotky nejsou dukaz) nebo jen dalsi fiktivni postavou, ktera ma udrzet jeji mytus zivy.
Kdo tomu veri, at da plus. Fiktivni postavy necht daji minus, aspon budeme mit prehled, kdo tady ma vetsinu.... :-)
Musím čekat. Superpočítač mi zatím nevygeneroval proces, jak obodovat....
Sakra tak jsem nebo nejsem fiktivní???
Matne si vzpominam, ze v povidce, kterou jsem kdysi cetl, resil hlavni hrdina podobne dilema.
Mel pocit, ze vse okolo nej neni skutecne, je to jenom nejaka iluze, sen, halucinace... jenze mu pro to pochopitelne chybel jakykoliv dukaz.
Nakonec dosel k presvedceni, ze jedinou cestou bude ten zdanlivy zivot ukoncit, cimz dokaze, ze mel pravdu a vrati se do sve reality. Vzhledem k tomu, ze tim ta povidka skoncila, tezko rict, zda to byl dobry napad...
V Matrixu to bylo jednodussi pro opusteni virtualniho sveta stacila cervena pilulka.
Kazdopadne z meho pohledu poznat skutecnost od dokonale virtualni reality proste nejde, takze vubec nelze vyloucit moznost, ze cely nas svet je jen simulace v nejakem velkem pocitaci. A nenadelas s tim nic... ;-)
To je zábava :D Silvestr v předtermínu! :D
jdu raději do hospody,tady je to o hovně
V hospodě je to docela podobné ? Obvykle se chodí po každém pivě :-)
Chapu to dobre, ze to zadrzujes tak dlouho, dokud nejsi schopen chodit jinak nez po vsech ctyrech? 8-o
Minusovaci a Plusovaci,budete soutežit na pretahovani lanem ,,Radkuv tym proti Jindračisluv tym,,.
Kde a kdy?
1.kvetna 2014 v 18.00h,v Praze-Stare Mesto,u orleje.