Chci se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s montáží banja na brzdové páky Shimano, konkrétně BR-M615 a BL-M486.
Jde mi o to, že potřebuji dostat hadice hned za pákou do pravého úhlu. Nemůžu zjistit, jestli nějaké banjo na tyhle páky bude pasovat, Shimano nic takového na tyhle brzdy nenabízí.
Osobní zkušenost nemám, ale co vím určitě, tak před pár rokama (cca 2005 - 2006) Shimano vyrábělo 4-pístkové hydraulické brzdy (XT to byly), které tohle pravoúhlé zalomení (= ta banja) za páčkami mělo. Byl jsem několikrát na nakolácké akci s jedním klukem, který to měl na svém spešlu, prohlížel jsem si to u něj. Snad se dotázat offiko dovozce = Paul Lange Ostrava, nic jinýho mě nenapadá. Když s tebou jakožto s konečným klientem nebude chtít komunikovat, tak se dotázat přes nějaký cykloservis, který od něj odebírá.
Kdyz jsem o tom uvazoval na lezaka, narazil jsem tehdy na nejaka kolinka. Myslim, ze mela byt compatible s M586, tedy nejspis i s ostatnimi. Ale nevim vyrobce.
(Nakonec jsem to resil vyztuhou bowdenu a nechal BB7, radicich lanek bych se stejne nezbavil.)