Fajn, proč ne. Ale že bys teda rovnou přidal něco tématického a nezakládal to jen tak samoúčelně ?
Jestli máš potřebu mít účel, tak si ho vymysli, já tu potřebu nemám.
A proč jsi to teda založil ? Co jsi nám chtěl sdělit ?
Nic , prostě jsem si to jen tak založil, ono už se tady něco urodí samo. Jak jsem zjistil někteří místní jedinci dokážou udělat megatéma i z úplného prdu.
njn, je tady málo balastu...
Ano chápu, že Vy tzv. nákoláci tady řešíte samé důležité věci a omlouvám se, že já bezejmenný tady obtěžuji balastem, snad alespoň velitelka zdejších diskuzí ocení, že jsem téma správně zařadil.
Aha, už je jasnější, z který prdele vítr vane :-))
Ale jinak blahopřeju, jsi první reagující.
Třičtvrtě hodiny na tohle zjištění ? Blesková dedukce ! Taky gratuluju. :-))
Až se tohle téma načte Újezďákovi, tak se asi posere :-D
http://www.nakole.cz/diskuse/17451-sekce-chci...
ale no tak chlapci, přeci se nebudete hádat .... moc mne to nepotěšilo, že máme v lese zase novou "dálnici", ještě, že oppidum zůstává stejné a byl tam i ozdobený stromeček
Mám pocit , že jsem kolem toho taky jel. Není to někde u Zbraslavi?
je to odbočka na lesní cestu k hájovně ze silnice z Dolních Břežan do Lhoty, dřív se tomu říkalo kaštanová alej. asfaltka končí u nových domů ve Lhotě, dál je bahno a lesní cesta a vyjede se na zelené a u rozcestníku pod oppidem.
A ještě k tomu nezná posloupnost čísel :-)
Poslední uzavřené téma bylo 22., a hle, z čista jasna je tu hned 24. ;-)
EDIT: Aha, tak o Tě někdo předběhl... V tom případě my smysl tohoto uniká úplně. Ještě se ani nerozjela 23. a už tu straší připravená dvacetčtyřka...
Je to trochu složitý co?
OVG,zamykej!!! Az plne seial 23, opet odemykat serial 24, jo? NEMA CENU VALKY! Zbytecne oplatu valku,jako male dite. Mej rozum a udelej zamykat. Dekuji.
Promiň, ale můžeš mi to přeložit ?
Jsi prudič a dost otravnej, který navíc buď neumí počítat nebo se snaží provokovat.
Tak si to tady užij.
Takhle už to je srozumitelnější?
Aha , děkuji za vysvětlení. No jak jsem napsal výše, nepatřím mezi ty vyvolené,kteří jsou jediní, správní a oprávnění psát svá moudra, dávat druhým "odborné rady" , zakládat témata a určovat pravidla jak , kdo a co má psát. Chtěl jsem si jen ověřit na vlastní kůži, zda věci fungují tak , jak tady delší dobu pozoruji. A vidím, že fungují. Je mi fuk , že mi nadáváš do prudičů, jseš mi ukradenej a těším se na další reakce z řad " vyvolených"
Proč mám pocit, že jsi Radka?
Tohle neprojde, tuším se se teď někde courá po Praze.
I to je možné. Pokud ano, tak se vlastně taktéž nic neděje. Domněka byla jenom domněnkou a domněnkou chybnou...
http://www.nakole.cz/diskuse/17300-povanocni...
Ty už jsi taky dobře trefenej konspirací některých zdejších. Chtělo by to se nechávat míň ovlivňovat bláboly z medvědária.
Vůbec ne. Koukám, že Tě ovlivnila Lanna. :-)
Proč ne? Protože jsem psal "že i to může být pravda".
Já to měla dneska fajn. Takové odpočinkové. O svátcích jsme měli krásnej frmol. Bolo nás hodně a bylo to taky fajn.
A co ty?
Jaké to dnes bylo?
Celý den jsem pracoval (byl jsem v práci). Nyní zvažuji, jestli si mám zajít na pivo nebo si koupit do džbánku. :-)
Co to? Proč Lanna, co ta s tím má co společného?
Nedávno tady byli někteří partičkou jediných spravedlivých málem ukamenováni (a ještě prohlášeni za členy jakési spiklenecké skupiny) za obdobné veřejně ventilované domněnky ... Ale to bylo jistě OK, protože se to týkalo medvídka nebo fénixe, že?
A kromě nesmyslného založení "testovacího" tématu máš něco zajímavého ke sdělení ? Některé nově založené nicky šoupnou alespoň reklamu. Tak se pochlap. Třeba, jaké to bylo dneska ?
Noco se týče té nesmyslnosti, pro mě to smysl má a to je podstatné, že to nemá smysl pro tebe je mi srdečně fuk. Tak to jen tak úvodem. Sice se ukázalo, že k rozjetí diskuse stačí napsat pár teček, nicméně, abych tedy napsal něco sdílného: Snad nebude vadit, že jsem se inspiroval zásadním sdělením z kapitoly 22 tohoto seriálu a napíšu něco v tomto duchu. Dneska jsem šel ráno do práce a pod nohama mi vůbec nic nekřoupalo, žádná třpytivá jinovatka, prostě vůbec nic.Stačí?
OVG a Bruca jsou stejne ,,slyšici,, Bruca rozumi co jsem psala. OVG,asi ty zabudol vzit mozog,omg!!!
Arabice, můžu tě někdy prosím citovat, to s tím mozkem? :-))))
kdo chce rozumět, rozumí, kdo nechce, má pořád problémy
"Nevzít si mozek" je hezké a mnohdy i hodně přesné označení :-)
Tohle ale není o tom, že by nechtěl rozumět nebo něčemu nerozuměl. To je jen hloupá a záměrná snaha o zakládání a krmení hádek. Bohužel jsou tací, co bez toho nemůžou existovat.
Bruca,jako neumi premyšlet moje vetu-znamena nema mozek :-) Neslyšici vic použiva zj ,,prazdny mozek,,. Novy napad ,,necha mozek,, stalo,že pred 2 roky moje kamaradka byla v Rakousko na vodaku,mi rikala,že mozek s starost necha doma,v Rakousko bezstarostny zažitek jako bez mozek,to je muj prvni poznani zj ,,necha doma mozek,,. Proto OVG nerozumi moje vety,znamena zapomnel vzit mozek. Lelek pekne psal ,,Nevzit si mozek,,.
Měl sis to zařadit do soukromého blogu. Každý den si tam napsat, jaké že jsi to v daný den měl. Klidně by sis mohl u toho i zamknout diskusi a nechat si příspěvky sám pro sebe.
Lidi si někdy píšou vlastní deník, není na tom nic špatného...
Jen by si neměli plést formu. Deník není diskuse:-))
OVG,tve rodiče nebo tva manželka nebo tve deti maji stydet,že jaky jsi! :-))) Bohužel jsi idiot! Nebojim psat ,,idiot,, pro tebe!
Arabice dej si studenou sprchu a nerozčiluj se, prdne Ti cévka. Ve volných chvílích zkus trénovat češtinu.
40 komentářů a z toho jen 1 k tématu a to ještě ne od tebe.
Už jsem četl tady ladacos, ale co z tebe leze, to je vážně něco co se dost vymyká.
OVG,nauč znakovky! Pozor znakovky je nejtežši než cizi jazyk (english,nemčinu,atd). Nebudu učit čestinu! Muj život je znakovky!
O.K. omlouvám se za češtinu, nemohl jsem tušit, že je to objektivní problém, Ty se mi za idiota omlouvat nemusíš. Ukazuješ svoji úroveň.
Někdo kdo je tady nejméně roka a půl a neví? Nechceš snad abychom tomu věřili.
A co tady předvádíš poslední dobou a neustále svůj výkon stupňuješ, je fakt něco. Jsem zvědavý kam to až dotáhneš.
A copak ti OVG udělal že mu nadáváš do idiotů?
Je spodivem že jiní když založí téměř shodné téma tak žádný povyk neděláš.
Snad každý rozumně uvažující člověk ví, že cizinec nebude umět jak rodilý mluvčí. Vždyť to byla obyčejná podpásovka Arabici. Dovlím si i tvrdit, že to bylo velmi ponižující. Krom toho idiot, z lékařského hlediska, je správným označením duchaplnosti dotyčného, pakliže se snižuje k tomuto verbálnímu útoku, když to vztáhnu na tento konkretní útok.
PS: Ale ber to jako můj soukromý názor.
Dost lidí nezná Arabici a ani nepátra po tom aby ji znal. Nevidím nic závadného na tom když ji někdo napíše aby se procvičila v četině.
Pokud ona sama tvrdí že její svět je znakový pak by měla zvážit zda ji budou jini rozumět.
Tim že bude každému kdo neví že je hendikepovaná jen nadávat si moc nepomůže.
Přiznám se, že ji taký neznám. Pakliže je neslyšící, tak před 18 roky jsem dělal znakovou řeč, kterou jsem úspěšně zapomněl. Avšak vzpomínám si, že neslyšící se snažili mluvit. Ano, neuměli skloňovat a jiné stylistické a gramatické termíny, které ve znakové řeči neexistují. Pokud potřebujueš k porozumnění textu dokonalou češtinu, obávám se, že nejsi na správném místě.
PS: A nyní si představ kombinaci neslyšící+cizinec (i kdyby by byl ze Slovenska).
PS2: A Tobě nepřijde zvláštní a neptáš se, proč tak či onak píše? Že to může mít hloubku?
Ja to ale vím, psal jsem to jako všeobecně.
Osobně rozumím tomu co píše ale nemusí tomu rozumět všichni.
Arabice je při psaní asi rychlá a občas ji vypadne nějaké písmenko, to se stává více lidem včetně mně.
Prostě se nedivím že to někdo nepochopí.
Já bych řek, že to co píše je dostatečně srozumitelné a je dost jasné co tím chce vyjádřit.
Myslím, že nejde ani tak o to, že by někdo nepochopil, jako spíš, že nechce pochopit nebo ještě hůř, že má radost když může někoho kdo není tak "dokonalý" jako on zesměšňovat.
Tak jaké to bylo dneska 22.
Jaké?!? :o)))
[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 17.12.2013
Autor: radka
Tak jaké to bylo dneska 24.
.....
[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: dnes v 11:06
Autor: OVG
Proč kolem toho je tolik humbuku když je to skoro stejné?
Proč to některým vadí?
Že by proto že to zrovna založil nekdo jiný než protěžovaná osoba?
Vadí mi ty číslovky, autoři jsou mi lhostejní.
Všimnul sis také, že 23. bylo založené jen pár hodin předtím a mělo jen několik příspěvků ?
Když už je tady zavedený zvyk, že se kecací témata číslují a zakládají postupně po jednom v číselné řade, tak by bylo snad dobré to dodržovat. Navíc zakládání současně dvou témat, když předchozí ještě nebylo zaplněné je dost nepřehledné.
Takže upozornění na dodržení zvyklostí není nic mimo a myslím, že i docela správné.
Ono to není poprvé a ani naposledy kdy se to stalo. Jen se kolem toho tolik nekecalo:-)
Protože ten komu se to povedlo spíš omylem, protože předchozí nezaplněné zpravidla přehlédl, tak se na upozornění omluvil a buď ho uzamkl nebo se jen vyčkalo, ale určitě zakladatel takového tématu těm co ho upozornili nevynadal a netvrdil, že to je jeho věc a chyba nás ostatních.
Takže určitý a dost podstatný rozdíl v tom přece jenom vidím.
No to mělo být asi na mě, takže budu reagovat.Mluvíš trochu z cesty. Netvrdil jsem, že je něco něčí chyba, nikomu jsem za nic nevynadal, mám dojem, že jsem snad dokonce i omluvil, že já bezejmenný jsem si dovolil něco na co tady mají zdá se právo pouze vyvolení. Že to někdo nedokáže zkousnout, je jeho problém. Pokud jde o téma Arabice. Je to osoba, kterou neznám, v životě jsem ji neviděl,do dneška jsem nevěděl co je zač a odkud pochází. Tím jsem chtěl říct, že není mojí povinností znát lidi a jejich původ a problémy. Slovem jsem se ji nedotkl, přesto mi napsala, že jsem idiot, nemám "mozog" a rodina by se za mě měla stydět.Je drzá, neomalená a podle toho s ní budu komunikovat, ať se to někomu líbí nebo ne.
Jedno pozitivum to má. Tak se nám dneska v 11:06 odkopal další krycí nick..
Skrejvám
Ci kryci nick?
Tak to by mě taky vážně zajímalo, a nebo snad ani radši ne.
Ty mě nikdy nepřestaneš překvapovat :-D
Netuším proč
Nechcete těch témat "Tak jaké to bylo dneska x." založit ještě aspoň deset?!? Ani nevím proč, ale napadá mne jedno úsloví - si piča nebo ruský tank?
No nic, zpět k náplni...
Včera pohodových 33 km ke Koníčkovi s ženuškou stylem "To je taky dost, žes nás vyvez!":-).
Dnes dle všeho poslední jízda tohoto kal. roku. A pojata v tom nejstylovějším možném stylu. Ano, LYSÁ. ;-) 84 km, 1300 m nastoupáno. Až na pár pár set metrových úseků s ledem silnice hore (i dole:) v pohodě... A hore na hore lidí jak na Václaváku... :-/
Z Certaku je to na bezky jen pro skalni bezkare, i kdyz par svetlych mist a dokonce stopu cesta na Rucicky mela, na Dvoracky uz ne a zkratku pres Zadni Plechy k Mumlave jsem sla vetsinou pesky, kdezto robatka to sjizdela takovym zpusobem, ze jsem trnula o bezky, kazdych 10 m byla robatka na zemi a prubezne rvala, ze to je husty a kdyz jsem v nejrozslapanejsim miste chtela, at zuji bezky, narikala, ze jim nepreju zadnou legraci. Nejvic me pobavilo, kdyz tam Krystof po mne chtel, at ho naucim neco na bezkach. Tak jsem ho musela zklamat, ze si na to musi najit nekoho lepsiho. Celkem asi 20 km + lanovka na Certak, z toho klidne tak 7 km s bezkama pres rameno. Odchazim chcipnout do housti, dnes jsem si prvne v zivote koupila na rizeni energetickou sracku, protoze jsem se pristihla pri tom, ze usinam.
Hezké to je celé, ale tento moment mě nadmíru pobavil :-)
http://youtu.be/iBM0T02hYL4?t=3m20s