Už jednou jsme se tady domluvili - tedy já to aspoň tak beru a respektuji, že společná témata a témata ze sekce co chci vylepšit nebudou blokována.
Téma "Bez reklam" ale blokované je, takže názor na vylepšení/nevylepšení nemohou říci všichni...
Chybí téma ,chci zrušit.
Aby se nemohly předzakládat témata celý den před ukončením předchozího pořadového čísla.
Takovým lidem, kteří tady údajně "dobrochaosí" klidně omezit možnost založení tématu až po odsouhlasení/ ověření adminem, že předchozí téma je plné nebo zamčené.
Případně prostě udělat několik necyklo-témat, která se po naplnění automaticky založí sama aniž by někdo měl příležitost páchat TAKOVÉ dobro...
V tom pripade by to mela byt temata bez zakladatele, kde nebude mit pravo mazat nikdo, a bude to ok. Ale pochybuju, ze ma majitel serveru zbytecne penize na implementaci takovychto picovin.
Někdy se stane chyba, ale máme tady několik lidí, kteří založí následná, skoro stejná nebo velmi podobná témata v době, kdy původní jsou přístupná a nezaplněná.
Mě se už nechce řešit jestli jen páchají dobro nebo jestli se pokládají za vtělení spravedlivosti či jsou to prostě jen programoví chaoti a musí za něco bojovat.
Prostě mě nebaví, když nějaký starostlivý starosta každou chvíli založí tructéma, údajně veden obavami, že demokracie plkání je ohrožena a ono se to šíří jako mor od osobních témat až po témata povšechná a neškodná sama o sobě.
Jsou to sice píčoviny, jak jsi to trefně nazvala, ale majitel serveru by možná spíš nějaké peníze ušetřil, kdy se to nedělo.
CHCE TO ZALOŽIT TÉMA chci vylepšit erekci + link na nejbližší lékárnu
No některým, kterým občas dojdou prášky by to asi pomohlo...
Dopíjíš zbytky rumu z pečení cukroví nebo už si načal vaječný koňak?!?
A to se kouří nebo pije?!?
Každopádně to zahoď, moc ti to nesvědčí...
Anebo se rozděl :o)))
Tak dobře :-) Běž do prdele :-))
No ty ses nám ale rozpovídal :o)))
A co takhle založení těhle číslovaných dražit ? Možná že by se pak splnil palmovkův sen a nemusely by být ani reklamy :-)
Pro mrzké peníze zradí člověk člověka :)
Né vážně, klidně.
Mě je celkem jedno, že někdo občas založí "moje" téma a ještě s nabubřelým komentářem, že tak čuní, protože si není jistý, jestli náhodou nemám nějakého trolla na black listu a on to dělá pro svobodu slova přeci...
To o takovém člověku vypovídá tolik, že to za tu otravu stojí.
Co mi vadí, že musím hlídat, jestli obecné téma už bylo ukončeno, když se připojím přes mobil tak to lehce přehlédnu a natahování dvou témat mě stojí víc času a peněz, než jednoho.
Lidem chybí základní slušnost a ještě se prsí, jaké dobro tím páchají.
To už je fakt lepší za to téma platit...
A nebo je nechte zakládat mě. Na BL mám tuším akorát jeden už léta neaktivní reklamní nick a mažu jen totální zvrhlosti (ještě jsem nic nemazal). Takhle se jen někteří snaží urvat téma, aby si mohli mazat to svoje. Co vadí jiným se stejně nemázne. Je to píchovina na entou...
Odebrat zakladateli tématu funkci mazání názorů. :-)
Jinými slovy, dejte trollům větší prostor jinak se budou zakládat tructémata, protože demokracie je ohrožena.
Přijde troll a pošle 100ks, které smažeš. Ale stejně dané téma přišlo o 100 možných reakcí. Řekneš, že je to přehlednější, když to promažeš. Odpovím, že mi stačí chvíle, abych si zapamatoval nick trolla a budu jej přeskakovat a nečíst jeho komentáře.
Největší ttrest pro trolla je, když na něj nereaguješ.
Aha a když trolla smažeš, tak je založeno stejné téma, aby si troll mohl vesele trollit... úžasný.
Navíc ono u některých trollů si nemůžeš ani pamatovat všechny nicky, protože jich mají tucet+
No nic, je to jasný, dobro opět zvítězí nad normálními lidmi a budeme mít souběžná témata, protože šmejd vládne...
Hele, jenom tak mezi námi. Že jsi v realu cholerik, co?
PS: Tak budeš delší čas sledovat různě nově založené nicky a jejich chování a dotazy. Ono jde během chvíle poznat, kdo jaké má umýsly.
Hm pro dnešek už končíš docela dlouho...
Nevím, s většinou normálních lidí vyjdu normálně, na co jsem ovšem alergickej jsou politicky výchovní pracovníci.
Skutečně jsem netušil , že jich 30 let po vojně potkám tolik a ještě k tomu na cyklistickém webu a údajně na straně obrany svobody slova....
Spíše si myslím, že nemáš mojí školu života.
Podívej, mimo jiné dělám v lékárně a tam si o mě denně otírají "hubu" zákazníci. Kdybych si to měl brát osobně, tak už jsem v Bohnicích. Pravda ale je, že to beru s nadhledem, jinak bych tam denně musel někoho umlátit.
PS: Ale věř, že jsem na začátku takový nebyl.
Jasně, všichni kdo dělají s klienty vědí o čem mluvíš.
Když přijde den, tak vyřídím něco jako 75-100 klientů za směnu a všichni jsou vstřícný, pozitivní, nikdo z nich nemá žádný připomínky na zabití a nikdo z nich nevolá nevhod, nepíše maily o zbytečnostech, nechce doklady na které nemá nárok, nic pro není moc drahé, moc pozdě, nikdy nic není jinak než si vlastně přáli a své požadavky vždy formulují stručně, jasně a pochopitelně...
A já jsem čínský bůh tolerance :)
Typická reakce cholerika...
Porovnáváš neporovnatelné.
Zde nic -ve skutečnosti- neporovnávám, ale píši o přístupu.
Pokud tu svoji lékárnu nevedeš pouze elektronicky přes diskuzi, pak je i ten přístup ke klientům a mezi virtuálními diskutujícími diametrálně odlišný.
Mimochodem, neměl by si založit "co vás zaujalo 60."?!? :o)))
Víš, věděl jsem, že dříve nebo později sáhneš k invektivám. Kdyby tomu tak nebylo, jednala bys na diskuzích jinak.