Určitě všichni znáte ty blázny jak se hliněných skocích nebo ve skateparkách točí na všechny strany a protáčí co protočit jde. Jsem jedním z nich. A chtěl bych Vám tento sport blíže přiblížit.
Známějším kamarádem MTB je BMX, které si pod tímto sportem představí většina laiků. Možná to tak nevypadá…
Čekal jsem mnohem víc než jen takové povšechně a nicneříkající povídání. Jen plno slov a žádná informace.
Tak jsem čekal, že se něco zajímavého a nového dozvím - jenže je to jak povrchní heslo ve všeobecné encyklopedii. Promiň, ale tohle by napsal i ten, kdo okolo vás jen prošel. Zkus přihodit i něco konkrétnějšího o materiálu, technice jízdy, špeky a fígly...
http://movies.sosac.ph/cs/player/where-the...
Mám jenom já problém se spuštěním?
Musíš to nechat načíst tak 3-4min (u mě). Potom se to spustí. Nech to jinak tak dlouho, dokud se to samo nerozjede (u Tebe).
Jde to stáhnout a uložit? I když nemám žádný šrot, tak se to co 10 s kousne a chvíli čeká na načtení. Nebaví to.
Když jsem nedělal nic jiného na compu, tak to běželo.
Vypni stránku a načti znovu z mého odkazu. V Pravo nahoře je download (ale nezkoušel jsem to).
A pod playem je taky download. Vyzkoušej.
To není stahování, už jsem to zkoušel.
Neviděl jsem to, nejede to a stále se to kouše a pořád čeká na načtení. To mě nebaví i kdyby to bylo na prvním místě v světovém hodnocení. Možná to nějak jinak funguje pro registrovaný, nebo jim to jde stáhnout, ale kvůli tomu se fakt registrovat nebudu.
Nejsem tam registrovaný...