Všem Nákoláků a Nákoláčkám přeji krásné Vánoce, prožijte je v klidu a pohodě, nepřejídejte se, ať vás v novém roce kolo uveze. Všem přeji hodně zdraví do toho nového roku, ať je alespoň tak dobrý, jako ten, který právě končí, ale ať neutíká tak rychle, jako utekl tenhle. A místní diskusi přeji samá dobrá témata, která nebudou místní Nákoláky vytáčet a nutit je psát bláboly.
A přijďte vychodit cukroví a jiné vánoční lahůdky v pátek 27.12. od 15h, sraz na Můstku, na vycházku po Praze.
Moje počítačové znalosti (či lépe řečeno neznalosti) mi nedovolují vložit sem obrázek tak, jako to umíte vy. Takže já vám aspoň popíšu, co by na něm bylo, kdybych to uměl: podzimní hráz třeboňského rybníka, spadané listí, zář zapadajícího slunce, proti jede na kole sličná bikerka, vpodstatě nahá, pouze v inkriminovaných partiích zakrytá několika kolečky tismického góthaje (dvě nahoře, jedno dole)... áááách, ta představa mě dostává... :-)
Hezké svátky (nejenom těm bikerkám) přeje Ai :-)
"zář zapadajícího slunce, proti jede na kole sličná bikerka, vpodstatě nahá, pouze v inkriminovaných partiích zakrytá několika kolečky tismického góthaje"
Tak tohle je naprosto dokonalá ukázka Balounovi poesie (viz Švejk).
S dovolením či bez nějm zanáším do svého poznámkového bloku a někdy použiji (pochopitelně s uvedením autorství a zdroje).
To fakt nemá chybu, hezký svátky :-)
Myslím, že tohle není nic světobornýho. Je to něco, co patří k základní výbavě muže.
Tak ten gothaj je o trochu víš, ale ne o tolik.
Posílal jsem Ti přání, ale máš plnou schránku, tak Ti alespoň touto cestou přeji za celou rodinu vše dobré a lepší.
no jo já tenhle mail moc nepoužívám :-(
Už jsem trošku vyčistil.
tady máš rolničky http://www.youtube.com/watch?v=hQjINiDA1n0 a přeju Vám krásné Vánoce.
Mimochodem zítra vyrážím na čundr. Když to vyjde, mohu se stavit na návštěvu?
dycky je před svátkama takový šrumec že nemám čas udělat nějaké pf a tak je to dycky na poslední chvíli z toho co se za rok nafotí :-) Ale asi nejdůležitější je spíše to si přát navzájem dobré věci. :-)
Všem, kdo to čtou přání pěkných svátků, veselého Silvestra bez následků a v novém roce kopu kilometrů bez defektů a nehod!!!
Taky vše nej... nej..., pak kupu zdraví a ostatní už nějak seženem .