Kdybych mohl, jel bych. Jenže neumím lyžovat. Tak si to, holka, uží!
Zajimave. Tebe sjezdovky i bezky uplne minuly? Jak se Ti to podarilo?
Mojí rodiče nikdy nebyli sportovně založení, tak se k tomu dopracovávám sám, jak se dá...
PS: Ani bruslit neumím.
Bruslim na lede velmi spatne, stala jsem na bruslich poprve az dospela a neslo mi to. Moji rodice taky nesportovali, ale obcas me poslali na nejaky lyzarsky kurz od Kaucuku, takze sice sjezduju spatne, ale aspon neco. Na bezkach jsem stala poprve nekdy v 16 letech a tak jsem si za ten 25 km dlouhy vylet odrela nohy, ze jsem to zkusila az po par letech a casem me to dost chytlo.
Naposledy jsem stál na bruslích v 2001. :-)
S běžkami mám podobnou zkušenost... Ale čas staré rány zahojil a nechutenství se rozplynulo do ztracena.
Priznejte se, kdo mi nepreje, abych se prvne v zivote podivala na sjezdovky do Rakouska? Kamarad onemocnel takze zase smula.
Tak to je zcela jasné, za všechno přece můžu já anebo Radka... ;-)
Podstrcim Ti na Drtici otravenou tycku!
Spíše mu nakapej do pití projímadlo. :-)
Manželka jej zpracovala? :-)
Nevadí, vytáhní kajak a hurá do Troje.
Třeba na tom, že ti to někdo přál, není nic špatného. Tady máme na silnici ledové zrcadlo, kdo ví, jak byste nakonec dopadli.
Kde? V Roztokach mame 6 °C.
Na trase Roztoky - alpy to není, ale chudák pánbuch někdy musí nakazit hodně lidí, aby máma od dvou dětí zůstala naživu.
Tak ted nevim, zda povazujes za tak riskantni jizdu autem do Rakouska nebo jezdeni na lyzich na sjezdovce. A nevim, jak stastne by byly moje deti, kdybychom neustale jen sedeli doma, zrali, cumeli na bednu a hrali pocitacove hry, kdyz jsou vsechny ostatni aktivity tak nebezpecne.
Spíše se už nemohl dívat, že místo toho aby se kurýrovala v posteli a dokurýrovala, by se zase courala někde nemocná.
Lezela jsem v posteli 18 dni, uz jen vykaslavam hleny a je to den ode dne lepsi. Do prace cely tyden jezdim zbabele autem (fuj ropak!), to uz by snad stacilo, ne?
Tak ještě jezdí dva týdny. Ono tě to nezabije a konečně budeš zdravá a žádné šelesti si do budoucna neponeseš.
A BTW na takoveto zasahovani Boha do zivota lidi neverim, prilis se mi to sporuje s deklarovanou svobodnou vuli.
:-)
No jestli věříš, že daně zasahuji do Tvé deklarované svobodné vůle skrze rozhodnutí politiků, tak potom politici jsou protaženou rukou Boha, hrajícího šachy a bavící se nad svou rozehranou partii.
Jinak jsem vždy říkal: Jestli Bůh existuje, musí mít alespoň 4 rozměry!
https://www.youtube.com/watch?v=mcZ-y0RHTXI
:-)