Zkusil bych patky pláště natřít mýdlovou vodou, nasadit a pak nafoukat na maximální tlak. Často to pomůže.
Má ten plášť vůbec nějaký nápis a značku, co to je zač, 26 nebo 28, dráťák nebo bez? Když nedrží rovně tak ho vyhoď a kup si pořádný - kvalitní, ten bude rovně hned při nasazení a držet bude.
Dobrá rada nad znato...proto píšu, že běhal dosud bez problému.
Proto se ptám co to je zač ten plášť, jestli to je dráťák, tak se taky mohl zlomit - zbortit a už ho nesrovnáš a bude na vyhození.
Na autě jsem měl také plášť co běhal bez problémů, najednou se prolomil a takovou užovku jsem na plášti ještě neviděl, navíc byla dřina udržet auto na silnici.
Je to normální osmadvacítka z krosového bajku. Nic zlomeného, ani jinak deformovaného. Nejsem zas až takový zelenáč.
Předpokládám, že si umíš nasadit plášť a když přes opakované rovnání a nafukování plášť nedrží rovně, tak mě nenapadá nic jiného než, že se polámal a bude na vyhození. Já bych na něm jel nejvýš do obchodu pro nový a ještě hodně opatrně.
Polámal ae mraveneček, ví to celá obora. O půlnoci zavolali, mravenčího doktora. Doktor klepe na srdíčko, potom píše recepis, třikrát denně prášek cukru, bude chlapík jako rys.
Pravda, na to jsem zapomněl, tak že bysme mu poradili aby si zavolal gumařského doktora?
Ale až o půlnoci, jinak to nezabere.
Samozřejmě, to je důležitá podmínka, jinak by to nefungovalo
Rozhodl se použít mýdlo :-/
Aby namydlil doktora, myslíš, že to pomůže?
:-) to ne, spíš mám obavy, že je realista
No, tak jste se pánové pobavili, pro Vaši informaci - mýdlo skutečně pomohlo. Zřejmě fungl nový ráfek prostý jakýchkoli nečistot nedovolil plášti vklouznout do správné polohy. Žádné zlomeniny ani deformace, plášť běží jedna lajna a tak ještě jednou díky za radu s mýdlovou vodou i vtipálkům v radách následujících.
Mě minulý týden pomohlo když jsem kolo zcela vypustil a z pláště vyndal montpáku kterou jsem tam nějak zapomněl. Ale to asi nebude rada kterou chceš slyšet :-)
Koukám, že bys taky potřeboval nějakou instrumentářku jako chirurgové, stejně občas něco nechají uvnitř :-))
Tohle je aspoň vtipné...rozhodně jsem spíš čekal radu, nez blbý poznámky, abych si koupil nový plášt
Obavam se, ze krom mydla a pasky je to asi jedina rada, kterou ti tu kdo da, kdyz neni k dispozici fotka, nebo jeste lepe ohmat vlastni rukou.
Taky by se mohlo stat, ze je rafek o kousicek vetsi a plast do patek nemuze sednout, protoze ma mensi vnitrni obvod. Zkusil bych ho dat zpet na puvodni rafek, jestli je jeste k dispozici - pro porovnani.