Strach ze závodů a mladické spolujezdkyně (viz diskuse - poprvé na závody) mne vede k nepředloženostem. Jenom trénovat neumím, potřebuji k tomu něco navíc. Tak jsem se právě v rámci přípravy na závody (poprvé v životě) přihlásil na zájezd s CK (podruhé v životě). Je to Adventura Maroko na kole. Nevíte o tom někdo něco? Slibují, že to tam je taky do kopce a terénem, tak to snad pomůže. Je to 13 dní jízdy 600 km, 12000 převýšení. Zajímalo by mne jestli to tam někdo nezná a jak to ta Adventura dělá. Taky by mne zajímalo jakou to má tréninkovou hodnotu.
Vem si prášky proti průjmům a horečce, ostatní uvidíš na místě. Kdo se moc ptá, moc se doví, a realita je stejně vždycky jiná, než ti vyprávěli.
Hlavně se vrať, Radka potřebuje parťáka!
Díky, švestičko, to mne nenapadlo s tím průjmem. Spíš sem měl obavy, všude píšou, že tam jsou nějaký breberky !?
Tak strach... jo tak ten můžeš mít teď, když jsem si tohle přečetla. Já to tušila, že je to tvůj příspěvek, jen jsem tady viděla to téma :o)))
S Adventurou mám bohaté zkušenosti - té se bát nemusíš. Teda pokud to nenabízejí s polopenzí. Tu jsem zažila jednou a nadále s díky odmítám.
Maroko neznám, ale zajímalo by mě, kde tam vezmou 12.000 převýšení?!? Ale asi jo, to přece není jen poušť... Je teda fakt, že to vychází tak 1200 na den a 60 km a to snad jde, ne?!?
A okamžitě přestaň trénovat, uvědom si, že se budeš muset držet JEN 20 vt ode mne :o)))
Já jsem byl s cestovkou jen jednou v životě a byla to právě Adventura.Na Sardinii, byla to taková legranda. Trochu jsem si to zpestřil tím, že místo jednoho přejezdu autobusem jsem to vzal na kole přes kopec. Ale s tou polopenzí to bylo naopak výborné. Nejdřív to vypadalo, že si z kuchařem nebudem rozumnět, už v autobuse vyhlašoval - "je tady snad někdo vegetarián". Když jsem mu sdělil, že to tedy nejsem, ale maso rozhodně nejím šel do kolen. Pak jsme se, ale skamarádili . Ráno mi přidával corny, večer nechával kolínka bez té masové omáčky apod. Moc se mi to líbilo.A ještě se tam dalo v autobuse kupovat pivínko skoro zadarmo.
To ano, pivínko se prodává, ale jen do té doby než dojde, což se vždycky stalo v polovině zájezdu :o(((
A kuchaře jsme měli v Norsku - vařil guláš konzistence hovězí polévky a hovězí polévku pro případné srovnání raději nevařil vůbec :o(((
V půlce jsme se dozvěděli, že vaří ve vězení a už jsme se ničemu nedivili.
Ale abych jim zase nekřivdila - byli jsme první zájezd, na kterém v roce 2002 zkoušeli tohle know-how odkoupené od Kudrny či od které CK a trošku rozpočtově podcenili množství potravin. Po našem vzbouření jim ale nezbylo nic jiného než rozbít prasátko a nakoupit dostatečné množství těstovin, rýže a brambor, abychom alespoň příloh měli v dost.
Jinak ale s Adventurou jezdím ráda - dneska už je to určitá značka kvality. Jen některé průvodce výslovně odmítám :o)))