reklama

Gepida prošla náročným testem

E-Bike Gepida Alboin 1000 CRS Harmony
První dojemHned na první pohled je jasné, kam a komu je elektrokolo E-Bike Gepida Alboin 1000 CRS Harmony určeno. Krásně bílá barva, mohutná 29" kola, široká řídítka, a v případě testovaného kola i velký, ba přímo největší 21,5 palcový rám. Takového oře zkrotí…

[ Celý text ] [ Zpět ]
Datum: 12.11.2013
Autor: bendi
  • Re: Gepida prošla náročným testem

V objektivním testu mě poněkud překvapují takové údaje jak "necelé 3 hodiny"

Nechápu jak se pozná "dostatečné nabití" od "úplného", údaj, že na rovince elektrokolo ujelo 82 km s plnou baterií, protože se jen šlapalo je dobrý tak do "modrého života" testera.

20 let, 80 tisíc km, prosím, moc prosím....
    Viděl jsem švýcarské hodinky co se za ,ilion let zpozdí o vteřinu, tak vlastně proč ne.

Jen bych upravil ten výpočet ceny, když budete jen šlapat, kolo bude mít spotřebu 0 Kč na 100 km a bude zdaleka nejekologičtějším elektrokolem na zeměkouli.

(Jinak, protože cena nabíjení je v ostatních nákladech naprosto nepodstatná, radil bych přepočítat pořizovací cenu, započítat cenu náhradních dílů, oprav, výměn -kolikrát za 80 tisíc vyměníte řetěz, například, a podle toho spočítat cenu na 100 ujetých km.)

[ Zpět ]
    Datum: 21.11.2013
    Autor: Jindra8526
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
  • Re: Gepida prošla náročným testem

Hezké a asi kvalita odpovídá ceně. Popravdě těch 50 je pro smrtelníka pořád pálka, ale sám se s těmito cenami už začínám smiřovat. Ono nic moc ostatně nezbývá. Sice si člověk může postavit kolo, ale pokud chce pořádný pedelec, který dávkuje sílu přesně, tak prostě kouká po systémech poměrně drahých systémech jako je Bosch, BionX, Xion, Impulse, SunStar, ...

[ Zpět ]
    Datum: 27.01.2014
    Autor: Robikl
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Poznávání krás Šumavy a Brd na E-kole

17.12.2024
Já 60+ hledám pohodovou,sportovně založenou životní optimistku kolem 60 let pro společné poznávání naší krásné…

Hledám: štěstí

05.12.2024
Nehledám za každou cenu. Nepotřebuju kohokoliv. Nejsem zoufalá a nehledám zoufalce. Pokud nenajdu, nic se neděje.…

Hledám: Ahoj...Najdeme něco společného..

05.12.2024
Ahoj, hledám zde aktivního muže, který by chtěl mít vedle sebe praktickou, myslící, kreativní a život milující…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

517 cyklistů (8 přihlášených)

Pobaltí 2023 aneb 2090 kilometrů od Narvy na Kurskou kosu - 1. část

Úvod a vlastně rovnou i závěr :-) Takže tento rok (2023) to byly Litva, Lotyšsko a Estonsko. Já vím, žádná…
Peggy | 11.12.2024

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024