A vůbec to nechápu!
Zdejší dusno kam se člověk podívá. :o(
Proč?
Působím i jinde a nikde jsem nic takového nepotkala, všude jsou celkem příjemní lidé, kteří dodržují pravidla slušného chování na internetu.
Hlásím, že i u nás je dusno, vypadá to každou chvíli že bude padat sníh - nebo něco velkýho :-D A jestli jde o dusno zde na nakole, to už je na delší debatu, na to jsou zde povolanější, a každý k tomu má jiný přístup. Takže se nenech otrávit a choď si kam chceš, třeba i sem.
Hašek mi vždycky přišel spíš menší...
Tak ten už to má spočítané :-) Což mne celkem mrzí. M.H. má jisté rodinné vazby přímo k nám do obce, tak tu má ( spíše měl ) podporu. To už je, na cyklostránky i na mně veliká "politika" a bulvár k tomu. Aktuálně tu svítí sluníčko a co nespadlo doposud se v nejbližších hodinách udrží.
hele, oni mají depku, že je venku počasí jaké je, takže nejezdí na kole a řeší kraviny.
v tomto počasí se totiž jezdit nedá, protože by chytli rýmečku, kašlíček či jinou hezkou nemoc.
takže sedí u počítače a prudí.
takže si vemte pláštěnku a TÁHNĚTE VEN!
:-)))
Jejda, no vidíš, skoro jsem zapomněla.
Jak to dopadlo s tou nebohou kočičkou?
bylo čevap-čiči :o)))
čičiburger :)
http://www.bobika.mysteria.cz/jidelni+listek.htm
pokus 2 - http://tinyurl.com/o384tma
http://images2.wikia.nocookie.net/_...
jj, starej klasik Alf... Vyráběl i kočičí juice... :-)
No však taky píšu "vyráběl"; ne "vyrobil", Štístko* měl štístko... ;-)
"Alfe, kam zmizel mixér? A kde je Lucky*?!?"
http://www.youtube.com/watch?v=CcrlufThOhw
myslím, že už vím, co teď budu k večeři stahovat místo mashe :-D
Jaké dusno? To se tady jen pár lidí navzájem miluje a škádlí a co se škádlívá to se rádo mívá :-)
Tak nějak. I v té nejlepší hospodě se to občas sepere :o)))
Ano přečetla jsem si toho už dost. :-)
Nevím, která témata čteš, ale těch, ve kterých dusno není je tu rozhodně víc než nějakých hádacích. Alespoň z těch, co čtu já - je to o výběru. Co se mi nelíbí, mám skryté.
A prozradíš, jaká jsou ta skvělá fóra bez "dusna"?!? Už párkrát tady obdobný argument padnul, ale zatím nikdo nejmenoval žádné konkrétní fórum.
Mě tady překvapuje (no spíš nepřekvapuje), že si někdo založí téma s nadpisem "bez cenzury", kde stejně nakonec maže a poté téma zamkne, aby na to nikdo nemohl reagovat.
Bravo, šírovníku!
Mně zase překvapuje jak to vy sparavedliví nezapomente vypsat ve všech tématech.
No očem by jste se jinak bavili že:-)
Hele je to marný, je to marný. V otevřených tématech budou dělat bordel tak dlouho, dokud nebudou mít všichni všechny na BL. Jediná otevřená témata pak budou od redakce a tam se to vždycky porve. To bude repre, panečku. Je to sice jen pár lidí, ale nedají si pokoj, dokud to tu úplně neposerou.
Ajaj, zloděj křičí : "Chyťte zloděje !!" :-)))
Herasi, aspoň takhle blbě neskuhrej, když se ti rozesírací dílo tak pěkně daří. Vždyť tu celý léta nic jinýho než bordel a dusno neděláš...
Vůbec to nechápu!
Kam se na tomhle webu podívám, tam vyskočí kritik místního webu, který působí ZÁSADNĚ i jinde a nikdy tam se svým názorem neostane , tam u těch slušných lidiček a neustále poučuje o jakýchsi pravidlech na inernetu a vetšinou všechn dvou příspěvcích který má . :o(
Proč to dělá ?
Není to zlatíčko, že se nám tak věnuje ?
To víš. Tady se to jaksi zvrhlo. Je tu určitá skupina, která si tenhle server uzurpuje a kdo se odváží alespoň trochu jít jiným směrem, tak mu jeho téma ta skupina zcela zničí.
Jiná fóra vypadají líp, protože jsou si tam všichni rovni. Dokud nepůjde do háje ta skupina, tak se tady nic nezmění. Je to jako s politikou.
Prosím pěkně, že se teda zase ptám, a prozradíš nám aspoň ty, která jsou ta "lepší fóra"?!?
Jsou to ta fóra, kde se nevyskytují takoví lidé, jako jste vy.
Útok jako odpověď?!? Ale no tak. Proč neodpovíš normálně?!?
Jinak o tom co tvrdíš nepochybuji, když působím jen zde :o)))
Nicméně, mohl by jsi být prosím konkrétní?!?
Dost dobře nevím, proč se ty/vy, kteří to tady kritizuješ/te, neustále bráníš/te tomu říci, kde to je lepší.
Já opravdu nevím, co je na tom tak strašně tajného. Buď ty diskuze jsou, tak proč je nepojmenovat, nebo nejsou, ale pak si svoje všeobecné "lepší diskuze" strč/te laskavě za klobouk.
A co už vůbec nechápu, proč chodíš/te sem, když se ti tu nelíbí a přitom znáš/te diskuze, které jsou lepší a kde se ti líbí. Tohle mi fakt hlava nebere.
A KTERÁ to tedy jsou? Dej linky. A pokud nedáš, tak si zřejmě vymýšlíš (a lžeš). Anebo se za ta fóra stydíš.
tak třeba bike-forum, ale tam ty vlastně jsi :-)
nebo třeba blackberryczech, ale tam jsem zase já
nebo třeba taková garáž na autorevue, to je masakr, a to tam nejsem :-)))
ono se to rve všude stejně, leda někde fungují líp moderátoři a offtopik prostě a jednoduše mažou. takže to hádání tam dlouho nevydrží
Ty si cyklopalmovka?!?
I ty Bruci... :o)))
kdepak kdepak, nésu zdejší.
I když Zlín je ještě větší díra než Prágl...
po 3 měsících v Praze jsem říkal, jak je hnusná, nicméně po přestěhování do Zlína jsem změnil názor :-D
ale na Kroměříž stejně nemá ani ani :)
Třeba docela čisté fórum je na zelpage.cz. Tam si vjedou do vlasů jen málokdy. Nejlépe na téma: kdybys při focení lokomotivy udělal dva kroky vpravo, byl by snímek mnohem lepší.
Třeba i Astrofórum, tam dokonce dost často mažou i obyčejné off topicy... Až mi to tam přijde už moc sterilní :-/
Jako jo, člověk se tam dozví spoustu zajímavých informací, především vlastní zkušenosti a rady přispívajících, ale tenhle jejich režim mi moc nesedí...
Tak kterýpak pošahanec neumí vymyslet nic vlastního a musí hloupě opisovat.
Přizná se někdo k autorství a vlastní neschopnosti?
Ovšem ten počet příspěvků a registrovaných je vážně přímo impozantní.
Že by byla Zlatka až takhle schopná? :-)
Taky dobrá ubohost, ale jestli ji to dělá dobře a uleví se ji po tom ....
jj, my všichni, co se tu normálně bavíme, jsme blázni, jenom vás pár nepochopených jste letadla, že jo :-)))
Tak to teda ne, bacha na to, já rozhodně blázen nejsem! Já jsem jo-jo... ;-)
udělal jsem takovou věc
https://www.google.cz/#q=cyklopalmovka&...
a ať koukám jak koukám tak podle výsledků googlu těch lepšíc fór kam chodíš nějak moc není :)
Ty jsi autorka té špatné napodobeniny?
Aha, to jsem ani nevěděl, že to je takhle volně dostupné.
Tak to je spíš na politování.
Nepotrestané zlo vzbuzuje hořkost, nepojmenované zlo, mnohdy vede k zoufalým činům.
Netrestání, ba ani nepojmenování zla, je to, co nám posledních 24 let hází klacky pod nohy, pocit křivdy vede u některých lidí k pocitu marnosti, a pak dostanou šanci extrémisté.
Tohle je vlastně jen malý výřez z toho, čím je nemocná naše současná společnost. Grázlové vítězí, slušní lidé jen platí.
Totéž v malém probíhá tady, a je mizivě málo lidí, co by proti tomu pozvedlo hlas, nebo alespoň obočí. Pak se nedivme.
Tak hlavně, že tady Zlatka vůbec není a nemůže se bránit... Stejně jako Medvěd... :-/
Stejně jako Pozorovatel, nebo Fiífa :-)
Přišel jsem až po Zlatce a Medvědovi, ale jedno vím jistě, ta krysa, co tu dělá zle, tu furt je a zakládá jedno téma za druhým, tedy off topic, témata, s cyklistikou nesouvisející ani vzdáleně.
Tak už máme hned dvě.
Ještě že se nemohou pářit, dovedeš si představit ty Frankensteiníky co by toho vylezli?
Ve virtuálním světě se (bohužel) můžou pářit do naprostého zblbnutí...
Virtální tchýni můžeš vypnout :-)
Třeba to má jako terapii :-)
Kolik máš kolodomén, tolikrát si člověkem!
Mysli pozitivně, za doménu se platí, odvádí se DPH, v souvislosti s projevem guvernéra Singera, bych si snad troufnul vyzvat i vás ostatní.
Každý nechť si nakupuje nějaké cyklodomény, levnější už nebudou!