Tohoto cestovatele jsem zastihl v Hybernské ulici. Nechtěl jsem ho rušit u večeře, ale to kolo stojí za shlédnutí.
Počet a objem tašek se mi líbí, má mé sympatie. Asi by mi stačili, když bych jel na týden po Vysočině :-)
No nevím nevím, aby se ti tam ty montérky vlezly... ;-))
A taky by se s tím docela blbě chodilo za sedlo...
Ty vozí brácha, mě už by se právě nejspíš nevešly :-)
Ale jo, ještě by to šlo jít za sedlo a bylo by i na co sednout aby na dlouhém sjezdu nohy nebolely
Ten se mi líbí, ten si jistě veze i náhradní brašny, to je můj člověk.
Vypadá to hezky, to jo, ale s takhle "obtíženým" kolem už se moc dobře nejede, zejména v kopcích.
Byl jsem teď od čtvrtka do dneška na "polotěžko" v České Kanadě + přilehlém Rakousku (spaní v penzionech), nabalený jsem měl jenom zadek + řidítkovou brašnu - a v kopcích mi to tak nějak úplně stačilo... :-)
Co v tom všichni vozíte? Pokud spím po penzionech, tak mi stačí menší brašna na zadní nosič... A s ženou jsme v létě jeli (spaní pod širákem, tj. 2 x spacák) s dvěma brašnami plus plachta a karimatky na nosiči (vše jsem samozřejmě gentlemantsky tahal já)... A to jsem v tom ještě vezl věnec buřtů na romantický večer u ohníčku... :)
A to si i tak pořád připadám oproti Bilíčkovi jako himalájský šerpa... :-D
Jsem si vzpomněl, že to mám vyfoceno v mobilu...
Dvě brašny + na nosiči 2 x karimatka a plachta - výbava pro dva lidi, spaní pod širákem, bez vaření (jen jídlo - večeře + snídaně)
Ano, je mi jasné, že guru Bilíček by to zmáčkl na polovinu... :-DD
(asi bych si už měl koupit nový mobil, fotky jsou děsné, má prasklou čočku)
To si jako Leona nevezla žádné oblečení?!?
Nebo si její brašny gentlemansky zapomněl doma?!? :o)))