Možná by stačilo mít jen holé zadky, ne?
Mě by asi v listopadu nastydly špíčky, navíc by se mi ledacos mohlo zamotat do lyžin sedla a o to, jak vzniklou nefunkčnost pak vysvětlím manželce fakt nestojím :)
Ze bys byl kandidat do Guinessovy knihy rekordu? Jinak si to nedovedu predstavit. :-)
http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/tento-muz...
ale to jsem neměl na mysli.... :)
Viděla jsi někdy nějaké sedlo od silničního kola ? :)
http://eshop.kola-radotin.cz/img/galery/default...
Ještě bych chtěl k pravidlům: některé by to mohlo svádět k různým nepřístojnostem, jako jsou: vystrkovat na někoho zadek (zvlášť na Smetanově nábřeží), ukazovat někomu půlky (pro turisty), jezdit dokolečka na místě (ženy a dívky), a jezdit takzvaně "ze sedla" (muži).
Akce by měla mít nenásilný charakter průjezdu historickým centrem Prahy :)
Stejně to bude vypadat dost zvláštně, asi jako tučňáci pod kokosovou palmou....
Viděl jsem tu ta tam pár fotek ( třeba na prahounakole byl článek) a věřím, že průměrný lidi taková akce v souhrnu od cyklistiky spíš odradí než přitáhne.
Navíc poslední dobou se nahotou bojuje za kde co a tak to nemá ducha něčeho překvapivě jiného....
Vzdyt ani nenapsal, ze by chtel za neco bojovat, je to normalni exhibicionisticka akce.
za svobodu a demokracii ne ?
Napsal pouze, ze je den boje za svobodu a demokracii a ze chce udelat naked ride, takze prisne logicky vzato nenapsal, ze chce tou jizdou bojovat za svobodu a demokracii.
Ne, já chci říct, že všechny akce ve světě se konají na nějaký bohulibý den aby se lidi přišli podívat a užili si to. Pro systém, ne proti systému, ať už je jakýkoli. Třeba sv. Patrik apod. jsou oslavy. Tak bych rád uspořádal cyklojízdu na státní svátek k tomu vhodný aby to lidi v Praze bavilo a přišli se podívat.
Máme zakořeněno že na 17. listopadu se bojuje za naše práva - o.k. tak raději půjdeme chrastit klíči, dobrá, možná to bude větším přínosem do budoucna.
Když v listopadu fakt na tyhle kratochvíle bývá dost zima, vyber jiný datum.
(Víš jak se to mrazem smrskne, to nebudu riskovat)
Ale každopádně já nic organizovat nebudu. Nejsem totiž dobrý organizátor :)
Takovýhle akce ti mladí svolávají na ksichtoknize, malá onehdy byla na nějaké té srandě, kdy se ve stanovený čas začali všichni mydlit polštàřema.
Chudáci ti, co tam procházeli jen náhodou :-)
Dneska je to v pohodě,nikam to nedoletí a rána žádná, je to celý plast a když to praskne tak z toho vypadne maximálně hrst pokroucenýho molitanu.
Ovšem kdyby jsi dostal poctivým péřovým bulánkem z doby našeho mládí tak to by bylo jako když kopne kůň a vánice by byla při prasknutí slušná...
Ukazovala mi nějaký video, peří lítalo na všechny strany, ještě že se toho nedožila babička (ne moje, paní Boženy)
Proč babička? Oni se mydlili polštářema za nějakým příliš vysokým plotem?
Myslím že na Staromáku, babička chudák brala ploty kvůli peříčku výmikem, a nezvedená omladina jej pak rozhazuje v místech, kde Mydlář konal své hanebné kousky.
Nic neorganizuješ?!?
A tohle téma je jako co?!?
"Tohle téma" znamená trochu změnit přístup ke konání cyklojízd...ale byla to jen taková idea. Nebo kachna. Se zelím a knedlíkama. Nejraději mám na kmíně, zelí červené, a knedlíky houskové. :)
Myslím že letos to legálně nemůžem stihnout. Takže až za rok anebo přenechám iniciativu. ;)
Mně bys na takovou akci dostal, pokud by měla alespoň stovku účastníků.
Hlavne aby tam bylo hodne lehokolistek, ze?
Myslim, ze uz se tu nekde rozebiralo, ze na holky je precijen lepsi pohled, pokud jedou na klasickem kole, takze bych predpokladal, ze tim spise to bude platit po svleceni...
Pokud bys jel za lehokolistkou, tak vlastne uvidis jen hlavu a ruce... ;)
No tak tohle bych asi radši dopodrobna nerozebíral. Přijde mi, že by lehokolo odkrylo více než klasika…
Každopádně s lehokolistkami bude problém. O holkách/ženách v mém okolí by se dalo říct, že jsou buď moc stydlivé a nebo moc ošklivé. :)