Tohle bude dotaz hlavně pro Jurimíra a jemu podobným čtenářům.
Co stojí za to si koupit? Po čem sáhnout. Který komiks si přečíst?
-------------------------
Dneska jsem se totiž opět poflakoval po knihkupectvích a zatoulal jsem se i ke komiksům. A nějak jsem zatoužil si nějaké přečíst (když už je venku tak hnusně)
Ale.... Je jich moc a většina z nich jsou buď zabalené ve folii a nebo (horší verze) zamčené ve vitrině. Se svojí zvědavostí a úžasným smyslem si neumět vybrat jsem se bál obsluhu oslovit a několik desítek minut je otravovat.
Poznámka: Fifinku, Bobíka, Pinďu a Myšpulína už mám:-)
Svět motorů
Na jak dlouho máš prosím tě na Novinkách.cz ban ?
Na novinkách.cz nemám BAN,jelikož tam nejsem vůbec registrován. stačí? :-)))
Souborné vydání Spiegelmanova Mause máš?
Vyšel loni před Vánoci, tak nevím, zda bude k sehnání.
Dobrou noc
Hele, komiks je medium, takže je to jako by ses eptal, kerej film si máš pustit...
Záleží na tom, co tě baví...
Maus - skvělé!!! Ale drsné, pravdivý příběh z koncentráku
Sandman - já ho miluju stejně jako cokoli od Gaimana (ať už je to kniha nebo komiks) ale je takovej zvláštní
Cin City - viděls film? Jestli se ti líbil jdi do toho. DObře napsanej i nakreslenej komiks, ale drsárna.
Vrána - mě se kdysi líbila, dneska nevím, už jsem jí dlouho neotevřel.
Alois Nebel - doporučuju opravdu moc, ale taky je takovej zvláštní
Z pekla - ztvárněná jedna z teorií o tom jak to bylo s Jackem Rozparovačem. A je to udělané dobře.
Supermana, spidermana apod. nečtu neb mě to nebaví a myslím, že je to tak pro věkovou kategorii 8-12 let
Sláine - jestli tě baví žánr "meč a magie" bude se ti to líbit. Já miluju R.E.Howarda a tohle je v podobným stylu v jakým on psal a tak se to části mého já opradu líbí.
LOBO - jestli chceš praštěnou drsárnu z potoky krve a morbidního humoru, je to ten pravý hrdina pro tebe
Zámek a klíč - fantaskní, tajemný a skvělý! Akorát už dva roky čekám až komikscentrum vydá druhej díl :-( Odepisujou, že to maj v plánu, ale kdy to opravdu bude...
Kůstek - já se ohromně bavil. Taková pohádka pro děti i nedospělý dospělý :-)
Kazatel - za mě nuda...
Hellboy - já ho mám rád, ale je to takový to paranormálno s hrdinama pro zastydlý puberťáky.
To je tak to na co si takhle z fleku vzpomenu...
Kup si celou řadu Sandman od Neil Gaiman stojí to za to.
Nějakou mangu. Česky teď vyšlo Zero no tsukaima (Služebník Nuly, myslím), docela to ujde. Akorát teda co občas vidím v knihkupectvích, tak si z nějaké série vždycky lidi koupí první díl na zkoušku, takže v regálech mají vše od druhého dílu dál :-(. No ale ještěže tu máme Internet :-)
Já mám rád Moora, Watchmany, V jako vendeta a další...
Tak co sis nakonec koupil a jak e ti to líbilo?
Jsem i na tebe vzpmněl, protože jsem včera vyáhl komiks, který s emi asi líbil nejvíc ze všech co jsem četl..
http://www.zbozi.cz/vyrobek/krajina-pulnocnich...