Mám na noťasu Win7 a od včerejška se mi snaží automaticky zaktualizovat.
Vždycky to natáhne 19 nových souborů, po znovuzapnutí se je snaží upgradovat, ale ohlásí to, že se upgrade nezdařil a vše se vrací k původnímu stavu (naštěstí).
Teď mi ale Win nechtěly naskočit vůbec - musela jsem jim pomoct tvrdým restartem.
Evidentně přece jenom nějaké svinstvo na disku zůstane.
Děje se vám to u téhle aktualizace také?!?
Řeči o nevhodném softwaru mě nezajímají. Do čutňáků zkrátka nejdu.
Neděje ;-) Včera 20 záplat a v pohodě...
Trochu se jen divím, že se ukázaly až včera, Microsoft to ven obvykle pouští už v úterý.
Aha, tak to bude ono. Ta poslední se ke mě nějak neprotlačila.
To není věc k porovnání, jestli máš v počítači i MS Office, tak Ti jich může přijít ještě více.
Já ho ale nemám, tak se ke mně dovalilo jenom těch 20.
P.S Taky je ale pravda, že jich nakonec bylo dokonce 21. Sice se jich hlásilo 20, i nainstalovalo, pak samozřejmě restart, ale po dnešním prvním spuštění se tam cpalo ještě něco, hned při startu, Win ještě ani nenastartovaly úplně...
Zkus do okýnka "Spustit" naklafat příkaz "wuauclt /detectnow /updatenow" , bez těch uvozovek, a nech to chvíli šrotovat. Po čase by se měly ty aktualizace znova ohlásit. Když by náhodou ne, tak se ještě zkus podívat do "Ovládací panely" a tam na "Windows update" jestli tam není něco připraveného k instalaci. A pusť to znova, schválně co se stane.