Termín: 01.10.2013
Místo: Brno, Světový den
Jako byl Mezinárodní den bez aut a den mobility, dnem kdy se spíše rozmýšlí o jiném dopravním prostředku než použít auto, dostalo svůj den i kolo - Mezinárodní den cyklistiky. V České republice se stále rozšiřují a renovují cyklostezky, protože jízda na kole je zdravá jak pro naše tělo tak pro…
Koukám, že dnes není jen Světový den cyklistiky, ale také
- Světový den vegetariánství
- Mezinárodní den seniorů
- Mezinárodní den hudby
- Mezinárodní den lékařů
- Světový den lidských sídel - ten mě asi zaujal nejvíc, ale nějak nevím, co přesně si pod tím mám představit. Že by můj baráček slavil dneska svátek?!? :o)))
http://kle.cz/vyznamne-dny/seznam.html
A navíc je dnes i Mezinárodní den kávy http://ona.idnes.cz/mezinarodni-den-kavy-jakou...
a mělo divné, že dneska si moje tělo žádá už pátou :o)))
Kurnik,
vypadá to, že bude fakt hezky, chystal jsem se na kolo a teď abych hnil doma.
Tyhle "mezinárodní dny" totiž děsně miluji už z dob Husáka.
Na rozdíl od dob minulých můžeš klidně všechny světové dny ignorovat:-))
Já myslím, že až na MDŽ (rýsovací prkna vodorovně, chlebíčky a pražský výběr) jsem je ignoroval i tenkrát?
Tedy myslíš, že mohu klíďo vyrazit na kole a nebudu aktivisty započítán jako protestní cyklojezdec mezinárodního dne debility?
Záleží jen na tobě, kam a jak se započítáš:-))
To je nesmysl, já to vůbec nemám šanci ovlivnit.
Bude sečten a započten, ať si přeji nebo ne, i kdybych měl na tričku logo OSBID, to mě trápí, aby se mi pak zase kolegové nepošklebovali, že jim dobrovolně přispívám k propagaci těch zvěrstev, jako je uzavírka Smetanova nábřeží.
Tak seď doma a pořádně se zamkni, no.
Já už to vymyslel, pojedu k Sázavě, tak daleko žádný cylopáprda z AM nedojede, a ta nebudu započten.
Jen ty krasobrluslařky z Modřanské mi budou chybět, budu si muset vystačit s nutriema v Čtyřkolech...
Já věděla, že to nějak vyřešíš.
Se žádných hejkalů a bubáků nebojíš! Kdyby tě honili, vylezeš na strom.
Si mě neviděla, takovej strom na, kterej bych moh vylézt ještě nevyrost.
Bubáci a hejkalové jsou v Praze, u Sázavy je klid, mrtvo, ticho a až na pár notorických chatařů velmi zklidněno.
Práce holt musí počkat, až bude v tom našem ráji pršet...