Ahoj, léto nějak rychle uteklo a kamarádi byli na kolech po celé Evropě. Měl jsem v plánu projet se od pondělí do pátku kolem Dunaje.
Jeli jsme 2x se synkem, ale to už je více než 5 let. Nyní synek nemohl neb mu začala již škola a tak jsem 23.9.13 vyjel kolem 7. hodiny z Plzně do Pasova. Cesta…
Pěkný článek a připomělo mi to letošní putování okolo Dunaje. Když koukám na ceny tak my jsme se jim cestováním ve trojko na těžko ani nepřiblížili.
K tomu parkování v Pasově, sice jsem ho nenašel ale slovinci co jsme je potkali, říkali, že parkují na nějakém hlídaném parkovišti za 5 € na den.
Jasně že natěžko je to za zlomek peněz, na druhé straně s cestovkou je to dražší a jsi limitovaný výkoností účastníků...ale po celodením šlapání se na čistou postel, sprchu a žejdlík fakt těším
to nebyla kritika :-) jen jsem si to tak uvědomil, že náklady co jsme měli mohly být i vyšší :-) Mi se ta cyklostezka okolo Dunaje líbila velmi a jak jsem měl před cestou obavu, že tam bude překrveno (jeli jsme to v srpnu), tak mi přišlo, že nejvíce cyklistů bylo v okolí osvěžoven ale pak se to tak nějak rozptýlilo.
S cestovkou nevím, když jsem koukal na ceny tak mi přišlo, že za to co chce cestovka na týden jsem schopen pořídit solo týdny tři :-)