Co se stane, když se spojí americká legenda pokračující ve švýcarské preciznosti ve spojení s německou solidností? Odpovědí na tuto otázku je právě elektrokolo Scott E-Venture 20.
Poměrně vysoká cena :-) Poměrně hodně vysoká. Za to mám 3 kola s 500W motory
To nemůžeš srovnávat. :)
Ne?? Eurokolo je mi na nic. To si můžu koupit kvalitní lehké a jen šlapací. Bez motoru.
Vůbec tomu nerozumím co píšeš, ale tak hlavně že ty víš.
Co je na tom k chápání? Kolo s 250W motorem je mi na nic. 25km/hod je mi na nic. Než toto,tak raději kvalitní lehké kolo bez motoru.K dojíždění do práce potřebuji dopravní prostředek co jede minimálně 40km/hod,bez značky,bez povinného ručení.To znamená výkon motoru minimálně 500W.
250W kolo jsem měl a je fekt že na ježdění do práce jsem ho nepoužíval(25Km bych jel 1,5Hod)žádná zábava.500W a vejš je něco jiného jede to přes 40Km a pokud je počasí tak jezdim na kole do práca a kde se dá protože je to supr.To "slabé" kolo jsem používal jen tak po nákupech a na couračky po městě(užitkovej stroj)
mam tento motor na kole Apache Hawk, jen prosim nekecejte o tom dojezdu:) tenhle acu s timhle motorkem pres 100 km po rovine da leda v pripade, ze se vetsinu cesty pohybujete nad 25km/hod, tzn akumulator se odpoji:) s permanentni dopomoci na prvni stupen to da odhadem 60-70km max
s permanenti maximalni dopomoci si troufam tvrdit vic jak 35km tezko, spis min.
tohle kolo se od hawku moc nelisi (krom ceny), je to dobre postaveny a slusny kolo, ale jeho zamereni je spis pro sportovani nespotovcu jako jsem ja nez na permanentni "vozeni se" a vyzaduje aktivni razeni, ne ze se tam prdne jeden prevod a maximalni dopomoc a hura na na 60km vylet :D
Já jezdím na 250W převoďák + 10Ah baterka stylem plný plyn ,tempomat a ležérní šlapání bez pocení 40km. Pak už je aku vybité.A to mi stačí
A jaké je to kolo? Doma upravované nebo sériově vyráběné?
Nevěř všemu co kdo napíše, Ujet 40km na 10Ah bat. se samozřejmě dá ale né s naplno otevřenou rukojetí plynu.
Mám to ověřeno tříletým testováním s dobrým měřením cycleanalystem.
Napsal jsem,že i šlapu ne? Bez špapání bych totiž nevyjel ani menší stoupání.
Napiš jakou rychlostí jsi jel a kolik ti teče A do motoru při plném plynu.
Nemám rychloměr ani žádné měření proudů.
A za jak dlouho to ujedeš?
Co??Jako 40km? To já v kuse nejezdím. Max. 10tam a 10 zpět
Ten motor byla zkouška. 250w je o hovně. Příšttě tam půjde Magic pie 3 do zadního kola. Až se motorek uvaří
Snažím se dopočítat ten proud.
To se nedopočítáš. Nejezdím jen na motor. Při tak slabém motoru je to možné jen po úplné rovině.(pochopitelně)