Chtěl bych dorazit ve čtvrtek ráno. Je to od nás asi 100 km, ale přes takové kopce, že to znamená vstát ve dvě a doufat, že do devíti tam budu.
A proč se tam poženeš na ráno?!? Na čt není plánovaná žádná vyjížďka.
Vyjeď v klidu ráno a přijeď ve čt odpoledne/večer. O nic nepřijdeš.
Fakt? O trasách jsem nic nezjišťoval, chci se nechat překvapit. Ale první den by něco být mohlo, kdyby se nás sešlo víc, ne? A když nemusím do práce, tak je nejlepší jezdit hned od rána.
Na nedávném lehosrazu ve stejných místech byla avizovaná vyjížďka už ve středu a když jsem ráno dorazil, bylo nás tam asi dva a pršelo. (Jenom do odpoledne, pak se udělalo krásně a vydrželo po celý sraz.)
Tož Radku,ve čtvrtek ráno už tam budeme čtyři,takže vyjíždka bude,byť neoficiální.Don Pedro ohlásil příjezd na středu večer,takže se budete povalovat dva.
Hmmm, to je teda podpásovka.
Mě ste kvůli tomu výjezdu ve čtvrtek spucovali, tak jsem zrušila dovolenou a přijedu až večer...
Nauč se číst,sraz začíná ve čtvrtek příjezdem,první srazová trasa je vyhlášena na pátek,ale taky jsem napsal,že ve Sněžném budu už ve středu kolem poledne a kdo má chut a čas může přijet ve středu - s ubytováním není problém -na čtvtek není naplánovaná konkrétní trasa,tu stvoříme ve čtvtek po ránu. No a tak několik účastníků přijede ve středu.