Termín: 07.09.2013
Místo: Praha, Modřanská stezka, odbočka na Libuš (u kina)
Kdo má rád keramiku a trhy, měl by se k nám v sobotu 7. 9. v 9:15 na Modřanské (odbočka ke kinu) přidat. Přívozem (v 9:42 nebo dle dohody s převozníkem) se převezeme na druhou stranu řeky a pak na kolech podél Berounky pošlapeme do Berouna. Letošní 17. ročník je zaměřený na zahradní keramiku, ale…
Tak to vypadá, že pošupeme na kole jen samy dvě.
Možná ještě přijede kamarádka.
Jestli budeme jen dvě a přijedeš dřív, tak mě vyzvedni v cukrárně "snídejte šampaňské" - dám si tam jednoho startovního indiána, aby si mě neuštvala :o)))
Když nezaspím, tak bych se k vám rád přidal. Do Snídejte šampaňské bych před startem taky zašel. A po Berouně se ještě chystám zajet k Hanákovi do www.zastavkanizbor.cz (cca 7 km) podívat se, jaké to tam má.
Já plánuji zasalašit v cukrárně tak cca v 8:30.
Ten Nižbor vypadá příjemně, ale mě osobně dost vadí ta úzká silnice mezi Berounem a Nižborem.
Zatím plánuji dostat se do Berouna. Jak zpět, o tom budu přemýšlet až podle stavu mých ostatků :o)))
dneska jsem se od rána nezastavila, pracuji. Opravdu to vypadá, že budeme jen my, ale klidně vezmeme i někoho cestou. jestli se Ti chce přijet dřív, tak indiána slupni rychle, budu tam už v 9:00 a můžeme stihnout těn dřívější přívoz, ovšem když jsem dnesku tu bárku viděla, tak nevím, jestli je to dobrý nápad. taky doufám, že po ránu bude převozník ještě střízlivý, prý občas nasává. Jo a nezapomeň kartu na MHD, ta se mu musí ukazovat. Do Nížboru můžeme zajet, stezka je parádní po silnici už se nejezdí. Mám vymyšlenou i bikerskou trasu, ale můžeme jet i klasicky po stezce.
Jsem doma, prošla jsem vanou a jdu stáhnout fotky.
Byla to parádní projížďka - hodilo mi to 107 km :o)))
Fotky
http://vrstevnice.rajce.idnes.cz/130907_Na_trhy...
report až zítra.
Pěkná akce a těch 107 km - velice solidní výkon, jsem s vámi spokojen, drahá přítelkyně :-)
A to ještě v poměrně svižném tempu. Tentokrát to nebylo žádné postávání na každém rohu.
V Berouně jsme byli za dvě hoďky i s půlhodinovou pauzičkou u mašinek. Zpátky stejně tak - akorát ta pauzička byla v Srbsku :o)))
Ale aby to zase nevypadalo - měla jsem toho dost a ze Smíchova jsem se odploužila krtkem na Stodůlky, abych to domů mohla dojet s kopce :o)))
děkuji za pěknou vyjížďku, asi jsem vás hnala, ale když je to po rovince, tak jedu a nezastavuji. zajela jsem si ještě k Ivanovu prameni do sv. Jána pod Skalou a pak taky podle vody domů. Z Dobřichovic jsme jeli po nové stezce po levém břehu, barevná odpočívadla a nový asfalt, jen kolem chat ještě není dodělaný. doma jsem měla 93 km