Tak se nám tu objevila nová funkce při založení tématu "Zakázat přispívat lidem na mém BL".
Očekávala bych, že když ji zaškrtnu, tak dotyční nebudou mít možnost přispět.
Opak je ale pravdou - přispět mohou, jen je příspěvek "šedý".
Admini, není někde chybka?!?
Ifčo, zkusíme to znovu - dávám tě na BL a zkus něco napsat.
No, dobře dobře... píšu tedy z BlackListu
A já sama sebe vidím normálně (nešedě).
A když jsem se odhlásila a vlezla znovu do diskuze, zase se vidím normálně nešedě.
Takže to vypadá, že to funguje pořád stejně. Mám-li někho na BL, vidím jeho příspěvky šedě,ale všichni ostatní normálně.
F-ce asi nefunguje...
Ty mě nemáš mezi přáteli!!! Jakým dobrým skutkem se mezi ně dostanu? :-)
Třeba to není chyba, ale jen špatně pojmenovaná vlastnost. Je tak vidět, které uživatele má zakladatel tématu na BL.
Zkus teď. Byla tam chyba...
Díky, otestujeme.
Ifčóooooo, jdem to zkusit?!?
Tak jo, ještě asi čtvrt hodiny budu u počítače, to stihnem. Takže tradičně mě dej na BL a já ti zkusím napsat.
Akorát nevím, kam ti pak dám vědět, jak to dopadlo...
Jsi na BL - vidím tvůj příspěvek šedě.
Zkus něco napsat sem do tématu a když tak printni obrazovku.
Písni mi... No jo, to je trošku problém :o)))
Tak já tě zase za chvilku z BL vyndám.
Písni když tak sem do toho tématu
http://www.nakole.cz/diskuse/17024-na-trhy-do...
Tady to vadit nebude :o)))
Ještě bych se chtěla zeptat na jednu hlášku - viz obrázek.
Co si mám představit pod tím "Zabránit stránce ve vytváření dalších dialogů"
Zjistila jsem, že se mi to objevuje nepravidelně u vložení/vyndání z/do BL nebo přátel.
Tuhle funkci jsem dodnes neznal.
No to si ale zaspal dobu :o)))
Jdeš do toho?!?
Toho bych potřeboval i já.
Ale jinak nějaký takový chlapík fungoval už asi před dvěma roky v Děčíně. Nevím, jestli stále funguje.
Tak snad když tak "Hodinový registrovaný partner", ne ?
O.T. V budoucím dílu Výměny manželek je jedna manželka chlap, jestli jsem dobře sledoval. Na to se v pátek podívám, minule se u rozlúčkovýho stolu chlap rozvášnil, že ho musela chytat ochranka. Nabírá to grády. :-))
Strejda jednu chvíli zvažoval, že by si takto přivydělával. Pak zjistil, že úkolem "hodinového manžela" určitě není svléknout se do trenek a tílka, kecnout na gauč, zapnout si televizi a poslat "hodinovou manželku" do kuchyně pro pivo a guláš, tak si to nějak rozmyslel;o)