Ahoj všem, kteří se jako já rádi kochají fotkami z cest ostatních cyklocestovatelů. Tentokrát přispívám já. Leošní 14 denní putování v rakouských a italských Alpách se opravdu povedlo.
http://rybakpetr.rajce.idnes.cz/
Petr
Chtěl jsem, Alpy mám rád. Ale promiň, ne. Prohrabávat se skoro tisícovkou fotek bude asi nejen nad moje síly.
Jen jsem nakouknul a hned jsem zahlídnul několik duplicit (kůlna se senem, kůlna se senem a trikem, kůlna se senem a spacákem, kůlna se senem a někým ve spacáku... - pak zas most s kolem a most s kolem a batohem)
Pochlub se s nima, rád se podívám - ale když jsi nebyl líný tolikrát zmáčknout spoušť, dej si i tu práci s promazáním a nehrň to na nás, jak se ti to vysypalo z foťáku (prokletí digivěku). A i tuhle támhle nějaká stručná popiska by bodla.
putování se povedlo, ale tvá "fotorecenze" už míň, dej si práci s výběrem opravdu zajímavých a výstižných fotek- jistě jich nebude víc jak 50....ronda má recht!
To jsi vážně přehnal tolik fotek a mnoho téměř stejných a ještě člověk neví na co se vlastně dívá. To se vážně nedá. Rozumné maximum je 50 fotek se stručným a výstižným popisem (co vidím a kde to je).
Ahoj,tak sem skouknul fotky a dost dobrý.Ale hlavně jsem zjistil,že jsme vedle vás nocovali v kempu v Altmunsteru.Šlapali sme k jadranu (povedlo se), letos v doprovodu kamaráda s autem (bílý VW Tranporter s černým předkem).Ráno sme prohodili pár slov-ptal sem se vás kam jedete.
A odpověděli ti?
mi se třeba na češích v cizině líbí, že se spolu nebaví :-)